Neler Yeni

amazon.de'den Xbox Series S

Jack_Daw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çocuk Adam
Ekran kartı fiyatları çok yüksek olduğu için Xbox SS almayı düşünüyorum. Türkiye fiyatından daha ucuz olduğu için buradan almayı düşünüyorum konsolu alınca vergi ödüyormuyum , vergilendirme nasıl oluyor onun hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Son ödeme ekranında ne kadar yazıyorsa, o kadar ödersin. Vergisi içinde.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Vergi son ekranda görünüyor
Zaten vergilerle TR fiyatına neredeyse eşit
Mesaj otomatik birleştirildi:

TR garantili almayı tercih ederdim

Efem1905

80+ Bronze
Ekran kartı fiyatları çok yüksek olduğu için Xbox SS almayı düşünüyorum. Türkiye fiyatından daha ucuz olduğu için buradan almayı düşünüyorum konsolu alınca vergi ödüyormuyum , vergilendirme nasıl oluyor onun hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Amazon de de global garanti var vergilerle 3650 tl ye geliyor TR de 4000 tl şu anda benim tercihim TR den almanız yönünde garanti ile vs uğraşmayın bence.

Forumuye

80+ Bronze
Ödeme alanında Almanya vergilerini düşmeye rağmen 60-70 Euro civarı ek vergi çıkıyor. TR fiyatı ile de çok az fark kalıyor. Ben alacaktım vazgeçtim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
2 gün önce yaklaşık 3770TL'idi fiyatı Amazon.De üzerinden.Hem aradaki kargo süre farkı hem de Türkiye garantisi sebebi ile siparişi Amazon.De'den iptal edip Tr'den aldık Series S.
İmkan varsa TR'den almak daha mantıklı görünüyor.

Jack_Daw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çocuk Adam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler Tr'den alıcam o zaman sahip olan arkadaşlar var ise memnunmusunuz 2300TL ye 1050ti almak yerine imkan var ise alınması mantıklımıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom