Ysfgms
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 282
En uygun burada 2800 TL'ye bulabildim. Satıcısı Nethouse. Güvenilir midir? ve indirim beklememi tavsiye eder misiniz?
Prime festivalinde daha uyguna amazon tr satıcısından alabilirsin. 4 gün sonra başlayacak.
En uygun burada 2800 TL'ye bulabildim. Satıcısı Nethouse. Güvenilir midir? ve indirim beklememi tavsiye eder misiniz?
Evet indirime girer ama kesinlikle almanı öneririm indirimi bekleyebilirsin @Bünyamina Hocamın dediği gibi
Çok daha iyi ne kolu var?çok daha iyi kollar var alınmaz
Çok daha iyi ne kolu var?
Ne alınır peki?
Ne var mesela?çok daha iyi kollar var alınmaz
Bunu mu öneriyorsun hem xbox kolu drift yapsa bile garantisi var![]()
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr
![]()
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xbox kolu normalde xbox dışında alınmaz zaten 35 dolarlık kol türkiyeye vergiyle 70 80 dolara geliyor konsol ürünlerinde %100 vergi var
bilgisayara xbox gamepadi almak mantıksız pc dongle yok ulan şarj etme bile yok bomboş kol stick drift oluyor 125hz
sen al kankam hadi isineNe var mesela?
Bunu mu öneriyorsun hem xbox kolu drift yapsa bile garantisi var
Herhangi bir bluetooth adaptör ile bağlanıyor zaten xbox kol. Kendim kullanıyorum geçen sene bu zamanlar 1900TL'te almıştım ve çok memnunum. PC uyumluluk konusunda tartışmasız en iyisi.![]()
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
![]()
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
xbox kolu normalde xbox dışında alınmaz zaten 35 dolarlık kol türkiyeye vergiyle 70 80 dolara geliyor konsol ürünlerinde %100 vergi var
bilgisayara xbox gamepadi almak mantıksız pc dongle yok ulan şarj etme bile yok bomboş kol stick drift oluyor 125hz
Kanka adamı niye tersliyon fikrini belirtmiş. Biz sana bu ürünü önerme işine bak diyor muyuz?sen al kankam hadi isine
siz o parayı verin birde üstüne bt adaptör alın abicim 3000 liralık kolda bluetoothla bağlayacam heHerhangi bir bluetooth adaptör ile bağlanıyor zaten xbox kol. Kendim kullanıyorum geçen sene bu zamanlar 1900TL'te almıştım ve çok memnunum. PC uyumluluk konusunda tartışmasız en iyisi.
siz anlamıyosunuz çünkü laftan xbox kolunu en iyi kol zannediyosunuz kendin yazmışsın işte uyumluluk konusunda tartışmasın en iyisi diye diğer xbox layoutlu kollarla tamamen aynı işi yapıyor türkiyede sırf konsol ürünü olduğu için ek %100 vergilendirilen bir kolu araştırmadan alıp çok güzel çok güzel diye birbirinizi poh pohlamanız garip alınmaz işte abicim zorlamaHerhangi bir bluetooth adaptör ile bağlanıyor zaten xbox kol. Kendim kullanıyorum geçen sene bu zamanlar 1900TL'te almıştım ve çok memnunum. PC uyumluluk konusunda tartışmasız en iyisi.
Kanka adamı niye tersliyon fikrini belirtmiş. Biz sana bu ürünü önerme işine bak diyor muyuz?
siz o parayı verin birde üstüne bt adaptör alın abicim 3000 liralık kolda bluetoothla bağlayacam he
hayır parasına değmediği açık ve net hala inatla övüyonuz
bluetooth ve 2.4 ghz bir mi allah aşkına şarj bile olmuyor lan kol
siz anlamıyosunuz çünkü laftan xbox kolunu en iyi kol zannediyosunuz kendin yazmışsın işte uyumluluk konusunda tartışmasın en iyisi diye diğer xbox layoutlu kollarla tamamen aynı işi yapıyor türkiyede sırf konsol ürünü olduğu için ek %100 vergilendirilen bir kolu araştırmadan alıp çok güzel çok güzel diye birbirinizi poh pohlamanız garip alınmaz işte abicim zorlama