🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İkisinde de rahatsız hissetmedim ama simterik bir mousedan dav3 proya geçeceksen biraz alışma sürecin olur
Logitech g703 kullandım çok uzun bir süre ardından gpx2 aldım alışamadım sattım şuan arayıştayım

Logitech g703 kullandım çok uzun bir süre ardından gpx2 aldım alışamadım sattım şuan arayıştayım
Dav3 pro da g703 de ergonomik çok zorluk çekmezsin. Biraz alışma sürecim olsun ama daha iyi bir mouse'um olsun dersen viper v3 pro öneririm. gpx2'ye bende çok alışamamıştım bu mouselardan sonra bu arada

Ya açıkçası build quality ve scroll aşırı önemli değil benim için viperda yapısından kaynaklı sanırım bazılarında terleme oluyomuş benim de elim çok terleyebiliyor , sensör olarak çok fark yoksa dav3 pro almayı düşünüyorum shape kaynaklı gönül ister dav4 pro alayım ama çok pahalı kasımı beklesem de 7-8 den aşağı düşeceğini sanmıyorum bütcem 4k , taksitle almak durumunda olduğum için de ikinci el alamıyorum anca amazondan ama ona da pek güvenemedim şimdi

%20 indirim dalgasını kaldırmışlar, ikinci el ürünlerinin turşusunu kurabilirler bu saatten sonra

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00