Shockwawee
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
Viper V3 pro gelmiş saldırın 4k
4200lüğü diyorsan o bayadir bekliyor 3300 3400 e aldıktan sonra pahalı geliyorViper V3 pro gelmiş saldırın 4k
Ödeme adımında 500 tl indirim var5k hocam, zowie ec2-cw var o da hoşuma gitti
Sıfır dv3 pro mu yoksa iade vp3 mü aynı fiyata geliyor4200lüğü diyorsan o bayadir bekliyor 3300 3400 e aldıktan sonra pahalı geliyor
Mı ayrı hocaBÖzde böyle üstad varmı bi sıkıntı
XD okMı ayrı hoca
İkisini de kullandım scroll ve build quality viper v3 pro da çok daha iyi bence, sensör zaten daha iyiSıfır dv3 pro mu yoksa iade vp3 mü aynı fiyata geliyor
Shape olarak hangisi daha rahat hissettiriyorİkisini de kullandım scroll ve build quality viper v3 pro da çok daha iyi bence, sensör zaten gene daha iyi
claw tutuyorum ikisinde de rahatsız hissetmedim ama simterik bir mousedan dav3 proya geçeceksen biraz alışma sürecin olurShape olarak hangisi daha rahat hissettiriyor
Logitech g703 kullandım çok uzun bir süre ardından gpx2 aldım alışamadım sattım şuan arayıştayımİkisinde de rahatsız hissetmedim ama simterik bir mousedan dav3 proya geçeceksen biraz alışma sürecin olur
Dav3 pro da g703 de ergonomik çok zorluk çekmezsin. Biraz alışma sürecim olsun ama daha iyi bir mouse'um olsun dersen viper v3 pro öneririm. gpx2'ye bende çok alışamamıştım bu mouselardan sonra bu aradaLogitech g703 kullandım çok uzun bir süre ardından gpx2 aldım alışamadım sattım şuan arayıştayım