🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ya açıkçası build quality ve scroll aşırı önemli değil benim için viperda yapısından kaynaklı sanırım bazılarında terleme oluyomuş benim de elim çok terleyebiliyor , sensör olarak çok fark yoksa dav3 pro almayı düşünüyorum shape kaynaklı gönül ister dav4 pro alayım ama çok pahalı kasımı beklesem de 7-8 den aşağı düşeceğini sanmıyorum bütcem 4k , taksitle almak durumunda olduğum için de ikinci el alamıyorum anca amazondan ama ona da pek güvenemedim şimdi
Yok hocam hissedebileceğin bir fark olmaz sensör kısmında ama scroll farkını çok net hissedersin

14 günde 500.000 hit. Konu başında olan arkadaşların çoğu halen burda. Mcquenn sadakatinizi takdir ediyor 🏹

1760470926052.webp

Ekler

• image.webp
    image.webp
    103.1 KB · Hit: 47
İlk sayfadan beri yazıyor ve okuyorum. Gerçekten çok temiz bir konu oldu.
Forumun en temiz konularından biri oldu tartışma az toksik az yazan herkes bir şeyler almak ya da aldırmak yardımcı olmak istedi. Ben eski donanımhaberciyim (çokta eski değil :kekw: ) eski günlerime gittim

%20 indirim bittikten sonra HYPE’ım tamamen söndü. :peeposad2:

Sipariş iptali nasıl sıkıntı yaratır
Blackliste alıyorlar hocam, bir platformda normalden fazla sipariş edip iptal edersen ya da sipariş edip iade edersen limitin üzerine çıktığında platform seni blackliste alıyor (karaliste).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala bir umut oled monitör bekliyorum
MSI var hocam baksana ona

Blackliste alıyorlar hocam, bir platformda normalden fazla sipariş edip iptal edersen ya da sipariş edip iade edersen limitin üzerine çıktığında platform seni blackliste alıyor (karaliste).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI var hocam baksana ona
Ustam bunun piyasa fiyatı nedir biliyor musun pek avantajlı gelmedi fiyat olarak

Ustam bunun piyasa fiyatı nedir biliyor musun pek avantajlı gelmedi fiyat olarak
Haklısın.
İtopya da var sadece stoğu sıfır olarak.

Geri