Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,668
hangi anten bu kablolu olan mı o değilse dedim ya bilgisayarcıda 50 100 tl diyehocam asus a mail attım döndüler kargo dahil 800e göndeririz dediler tamam dedim
hangi anten bu kablolu olan mı o değilse dedim ya bilgisayarcıda 50 100 tl diyehocam asus a mail attım döndüler kargo dahil 800e göndeririz dediler tamam dedim
SSD + sarımsak ezici mi yoksa sadece sarımsak ezici mi hocamKingston KC3000 2TB almıştım dün, sarımsak ezici çıktı gelen pakettenAlıntıyı görüntüle
(Kargo bilgilerini barkod vs. ben sildim gözükmesin diye hepsi yazıyor normalde yanlış anlaşılmasın)
Hocam nasıl buluyorsunuz indirimleri OUTLET alanında falanmı?
Sarımsak ezici geldi SSD gelse keşke 5651TL iyi fiyattı beSSD + sarımsak ezici mi yoksa sadece sarımsak ezici mi hocam![]()
İnanırlar mı hocam video çekseydinizSarımsak ezici geldi SSD gelse keşke 5651TL iyi fiyattı be
İade açtırdım geri göndericem de SSD den olduk
şu şekilde hocamhangi anten bu kablolu olan mı o değilse dedim ya bilgisayarcıda 50 100 tl diye
Valla eskiden çekiyordum artık çekmiyorum bir sorun yaşayacağımı pek düşünmüyorum yaİ
İnanırlar mı hocam video çekseydiniz
Sıkıntı çıkmaz inşallah hocam az para değil.Valla eskiden çekiyordum artık çekmiyorum bir sorun yaşayacağımı pek düşünmüyorum ya
Depo da paketlenirken karıştı muhtemelen, çıkan ürünün üstünde de barkod var Amazon un barkoduna benziyor
Umarım yaSıkıntı çıkmaz inşallah hocam az para değil.
habuysa kabul et ikinci elde 1000 1500e komuyşlarşu şekilde hocam
Kargolarimiz karışmış bana lazımdı yaKingston KC3000 2TB almıştım dün 5651TL ye, sarımsak ezici çıktı gelen pakettenHayatımda aldığım en pahalı sarımsak ezici oldu
Alıntıyı görüntüle
(Kargo bilgilerini barkod vs. ben sildim gözükmesin diye hepsi yazıyor normalde yanlış anlaşılmasın)
Kargolarimiz karışmış bana lazımdı ya![]()