thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,246
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,132
8-9k ya kadar düştü o 6k ya görmedim ben 6k ya düşen 180hz olanıydıHarbiden G65B monitör 6kdan mı satıldı ya
8-9k ya kadar düştü o 6k ya görmedim ben 6k ya düşen 180hz olanıydıHarbiden G65B monitör 6kdan mı satıldı ya
Ben destekle görüştüğümde phillips monitör için 2 yıl firma garantili 1 yıl da amazon garantili ve 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz dedi.Yani kimsenin bilgisi yok heralde destekteben garanti olsun diye 2 desteğe sordum ikisi de aynı cevabı verdi. Ona güvenerek kız arkadaşıma arctis nova 5 aldık.
Bunu diyen arkadaşlarımız muhtemelen destekle konuşmamısti. Sizinki daha kesin bir cevap hocamYani kimsenin bilgisi yok heralde destekteben garanti olsun diye 2 desteğe sordum ikisi de aynı cevabı verdi. Ona güvenerek kız arkadaşıma arctis nova 5 aldık.
2024 yılından sonra üretilen modellerde sorun yok diyorlardıAnakart yanma riskini göze alırsanız mis gibi laptop
Bende en fazla 8k gördüm. Ölü pikselli falandı oda galba8-9k ya kadar düştü o 6k ya görmedim ben 6k ya düşen 180hz olanıydı
Haa iyi. Bende tek ölü pikselliyi 10k ya almıştım.8-9k ya kadar düştü o 6k ya görmedim ben 6k ya düşen 180hz olanıydı
Zaten önemli olan firma garantisi değil mi? Mesela 2 yıl firmadan garanti var, servise yolladın doa belgesi ile 2yıl içinde amazondan iade vs alınabiliyor olması lazım yoksa neden ekstra cümle kursun ki? Çok garip cevap geldi.Ben destekle görüştüğümde phillips monitör için 2 yıl firma garantili 1 yıl da amazon garantili ve 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz dedi.
Umarım öyledir çünkü arkadaşıma da oled asusu aldık 360hz olan. Kulaklık garantide pek mühim değil de malum oled nazlı olabiliyor onda önemli garanti baya.Bunu diyen arkadaşlarımız muhtemelen destekle konuşmamısti. Sizinki daha kesin bir cevap hocam
bu alınan depo ürünlerinde adımıza garantili olup firma garantili oluyor doğru mu?Zaten önemli olan firma garantisi değil mi? Mesela 2 yıl firmadan garanti var, servise yolladın doa belgesi ile 2yıl içinde amazondan iade vs alınabiliyor olması lazım yoksa neden ekstra cümle kursun ki? Çok garip cevap geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım öyledir çünkü arkadaşıma da oled asusu aldık 360hz olan. Kulaklık garantide pek mühim değil de malum oled nazlı olabiliyor onda önemli garanti baya.
Asus oled ne kadar fiyata geldi? Ürün linki var mıdır? Takip edeyim.Zaten önemli olan firma garantisi değil mi? Mesela 2 yıl firmadan garanti var, servise yolladın doa belgesi ile 2yıl içinde amazondan iade vs alınabiliyor olması lazım yoksa neden ekstra cümle kursun ki? Çok garip cevap geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım öyledir çünkü arkadaşıma da oled asusu aldık 360hz olan. Kulaklık garantide pek mühim değil de malum oled nazlı olabiliyor onda önemli garanti baya.
Evet adına garantilibu alınan depo ürünlerinde adımıza garantili olup firma garantili oluyor doğru mu?