🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

amazonda satıldı hocam 9400 e geldi. Dedim nasıl olsa iade ederim güzel geldi. Işık sızması ipslerde oluyor zaten benim monitörün aynısı redditte de var oluyor yani
Bana devret reis onu :D

Bi benim oled mönitörün garantisi 2026 7. Ay niye böyle az kalmış Bilmiyom neyse önemli değil mönitörü beğendik

Bi benim oled mönitörün garantisi 2026 7. Ay niye böyle az kalmış Bilmiyom neyse önemli değil mönitörü beğendik
Emin olmamak ile birlikte faturan kesildikten sonra monitörün markasının müşteri hizmetleri ile bir görüşmeyi deneyebilirsin, bu ürünü bu tarihte böyle böyle satın aldım garanti süremi günceller misiniz tarzında bir şansını deneyebilirsin.

Emin olmamak ile birlikte faturan kesildikten sonra monitörün markasının müşteri hizmetleri ile bir görüşmeyi deneyebilirsin, bu ürünü bu tarihte böyle böyle satın aldım garanti süremi günceller misiniz tarzında bir şansını deneyebilirsin.
Neden böyle bir şey olsun. Arkadaş ürünü sıfır almamış sonuçta ikinci el ürün ve ne kadar kullanıldığını sadece ürünü aldıktan sonra kalan garanti sürecinden anlayabiliyoruz. Ortada bir yanlışlık yok ki :D

Evet forumdaki gardaşımın birisi bana akıl verdi o konuda fatura çıkınca yapacaz

Neden böyle bir şey olsun. Arkadaş ürünü sıfır almamış sonuçta ikinci el ürün ve ne kadar kullanıldığını sadece ürünü aldıktan sonra kalan garanti sürecinden anlayabiliyoruz. Ortada bir yanlışlık yok ki :D
Yanlışlık yok zaten ama belirttim ya şansını deneyebilirsin diye. Sonuçta faturasız 2. el sarı siteden almıyoruz ya. 2. El de olsa bir fatura kesiliyor bu ürünlere. O fatura beyan edilerek garanti süresi bir ihtimal yenilenebilir fatura tarihi baz alınarak.

Geri