🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Monitör çok araştırmadım aslında ancak geniş bir şeye simulasyon için ihtiyacım var bu fiyatlara düşer mi sizce kasım ayında? Bir tık yukarısı da olabilir. Oled'e de ihtiyacım var gece yarışlarında siyah renk çok fark yaratıyor.
Düşer yüksek ihtimal. Düşmezse de bütçe arttırmaktan başka şans yok

Düştüğünü gördüğünüz herhangi bir monitör var mıydı hocam 49 inç?
Bu kampanya da doğru düzgün yoktu ama bu yıl içinde düşenler oldu. Tavsiyem sıcak fırsatları takip etmeniz bir de bu tip modellerde sıfır almak her zaman daha mantıklı

17.5a geldi ama 1 dakika bile sürmedi çektiler hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orkun çekmiş, hayırlı olsun 🤪
Teşekkür ederim

Alıntıyı görüntüle

Bu monitör hem 17 e hem de 7 ye satıldığına dair bilgi aldım ne kadar doğru bilmiyorum ben göremedim bile
3 taksit bile yaptım alırken o kadar vakit vardı :D

Alıntıyı görüntüle
Orkun şu şekil monitörleri test edip sıralıyor diyorlar

Bence kasım ayında oled monitörlerde güzel fiyatlar olur.
Gülmekten yardın beni edthgşlkjdgfhşlkjfghdh

Piyasadaki tüm monitörleri alıp kara borsaya düşürecekmiş öyle bir duyum aldım ben de 🫨
Altın yerine monitörlere yatırım yapıyorum oşkghjflşkjhgasfdşlgfsh

Teşekkür ederim. Sıfır almanın önemi ne tam olarak OLED yanığı dışında?
İndirimde ki monitörlerin bazılarında yazmayan sorunlarda çıktı piksel çiziği kullanım süresi veya başka eksik parçalar ben aşırı iyi fiyat olmadıkça ilk gün olan gibi sıfır almanı tavsiye ederim özellikle oled model için

Şaka bir yana 2 tane monitör ihtiyacım var ve çoğuna hızlı gidiyor diye bakamadan alıyorum, piksel hatası kenarda köşede oldukça çok önemli değil de satın aldıktan sonra kontrol ediyorum sayfadan, hangisi geldiyse ekstrasıyla geldi. Açıkçası ilk haftalar gibi aşırı uyguna da gelmediği için ve kısmi iade de almaya kalksam bile ekstra çıkan kusurlar yüzünden aldıklarımın çoğunu iade ediyorum ederken de detaylı yazıyorum açıklamasına ve burada da paylaşıyorum belki ilgilenen olur diye. Depo personeli arkadaşlar eksik noksansız yazsalar kusurlarını daha sipariş aşamasında gelmeden iptal ederim çoğunu :D

Şaka bir yana 2 tane monitör ihtiyacım var ve çoğuna hızlı gidiyor diye bakamadan alıyorum, piksel hatası kenarda köşede oldukça çok önemli değil de satın aldıktan sonra kontrol ediyorum sayfadan, hangisi geldiyse ekstrasıyla geldi. Açıkçası ilk haftalar gibi aşırı uyguna da gelmediği için ve kısmi iade de almaya kalksam bile ekstra çıkan kusurlar yüzünden aldıklarımın çoğunu iade ediyorum ederken de detaylı yazıyorum açıklamasına ve burada da paylaşıyorum belki ilgilenen olur diye. Depo personeli arkadaşlar eksik noksansız yazsalar kusurlarını daha sipariş aşamasında gelmeden iptal ederim çoğunu :D
Şaka yapıyoruz biz ya istersen hepsini al nolacak (alıyor zaten) amazon deponun testeri oldun :kekw:

tgde biri yazmış sorununu iade eden kişi

Şaka yapıyoruz biz ya istersen hepsini al nolacak (alıyor zaten) amazon deponun testeri oldun :kekw:
Valla adamlara en son mail atıcam işe alsınlar beni diye dşkjghdfglşkhjgfdh
Hayır yani çok mu zor düzgün kontrol edip kusurları yazmak :D
Bence bilerek kusurları tam yazmıyorlar ki fiyat çok düşmesin, kısmi iade den de maks %20 verdiğinden aşırı kusurlu çıkınca avantajı kalmadığı için geri iade gidiyor satılana kadar sat iade sat iade dönüp dolaşıyor bu aşırı kusurlular.

tgde biri yazmış sorununu iade eden kişi
Gördüm gördüm, belki ondan gelen değil farklı üründür. Bu aldığımda montaj aparatları vidalama vs. eksik diye bişeyler yazıyordu bununla alakalı bir şey demedi o arkadaş coil whine vardı dedi. Belki dediğim gibi farklı birinden çıkan iade gelir.

senheiser kulaklıklar var sizce alınır mı güzel fiyatı. Bu depo olayının mantığı nedir iade edilmiş ürünler mi ?

senheiser kulaklıklar var sizce alınır mı güzel fiyatı. Bu depo olayının mantığı nedir iade edilmiş ürünler mi ?
evet keyfii iadeler ambalaj hasarlı veya ürün sorunları (ölü piksel. cizik ezik v.s.) nedeniyle iade edilen ürünler. monitörler haric ürünlerin geneli sorunsuz keyfi iade veya sadece ambalaj hasarlı ürünler oluyor

Ekran görüntüsü 2025-10-23 032445.webp

5070 istiyodum denk gelince yapıştırdım ne dediniz bu işe? Değer mi kasım mı beklenmeli?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri