Evet.hemen iade edersiniz dimi
her şeyi dine bağlıyolar dostum cidden acınacak durum eğitim sistemi çok yanlış olduklarını biliyolar ama bazı şeyleri hiç sorgulamıyolar malesef bu üzücü.Ateist Olduğum İçin Dini Gerekçeler Beni Etkilemiyor Her Konu'da Dini Birşeyler Görmek Midemi Bulandırıyor Ayrıca O Yüzden Konularda Yazılan Yorumları Okumuyorum Etiketlenmediğim Sürece.
Hepsini Okuturum Temiz Para.
aradığım yorum mesala dine bağlamadan müthiş.Kardeşim bu haram yeme meselesi olarak bakma sadece din açısından bakma olaya. İnancı olmayan birisi de kendisine ait olmayan bir şeyi kullanmaktan rahatsızlık duyabilir. Bunu görmemiz lazım öncesinde.
Ne polis korkusu ben ürün sipariş vermişim gelmiş gerisine bakmam kartlar bende yok ok bitti bu kadar.Burada ceplerim cebe atarım diyenler. Böyle bir olay yaşasanız polis korkusuyla ilk dakika ararsınız ne anlatıyorsunuz la. Kolpaçinoooo
Hadi kardeşim hadi uzayın.Ne polis korkusu ben ürün sipariş vermişim gelmiş gerisine bakmam kartlar bende yok ok bitti bu kadar.
hepsini okuturum diyende karakter sıkıntısı anladınher şeyi dine bağlıyolar dostum cidden acınacak durum eğitim sistemi çok yanlış olduklarını biliyolar ama bazı şeyleri hiç sorgulamıyolar malesef bu üzücü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradığım yorum mesala dine bağlamadan müthiş.
OkHadi kardeşim hadi uzayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsini okuturum diyende karakter sıkıntısı anladın
Bunun din ile bir alakası yok insanlıkla alakası var bunu yanlış gönderen kişinin dalgınlığına gelmiş olabilir yeni işe başlamış olabilir farkedilir ise o adamın cebinden çıkıp çıkmayacağını bilemezsin.Ateist Olduğum İçin Dini Gerekçeler Beni Etkilemiyor Her Konu'da Dini Birşeyler Görmek Midemi Bulandırıyor Ayrıca O Yüzden Konularda Yazılan Yorumları Okumuyorum Etiketlenmediğim Sürece.
Hepsini Okuturum Temiz Para.
Bunun din ile bir alakası yok insanlıkla alakası var bunu yanlış gönderen kişinin dalgınlığına gelmiş olabilir yeni işe başlamış olabilir farkedilir ise o adamın cebinden çıkıp çıkmayacağını bilemezsin.
Bir tane 64 gb lık hafıza kartı siparişi verdim bunlar bana bir kutu yollamış, içinde ise 20 tane hafıza kartı var. Ne yapmalıyım ?