Neler Yeni

Amazon fazla ürün yollamış!!

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Ben ürünü kast ederek mallar bunlar yazdım, hakaretten uyarı yedim. admin bey, bu kelimeyi ben ürün için kullandım.

Kardeşim bu haram yeme meselesi olarak bakma sadece din açısından bakma olaya. İnancı olmayan birisi de kendisine ait olmayan bir şeyi kullanmaktan rahatsızlık duyabilir. Bunu görmemiz lazım öncesinde.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Ateist Olduğum İçin Dini Gerekçeler Beni Etkilemiyor Her Konu'da Dini Birşeyler Görmek Midemi Bulandırıyor Ayrıca O Yüzden Konularda Yazılan Yorumları Okumuyorum Etiketlenmediğim Sürece.
Hepsini Okuturum Temiz Para.
her şeyi dine bağlıyolar dostum cidden acınacak durum eğitim sistemi çok yanlış olduklarını biliyolar ama bazı şeyleri hiç sorgulamıyolar malesef bu üzücü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bu haram yeme meselesi olarak bakma sadece din açısından bakma olaya. İnancı olmayan birisi de kendisine ait olmayan bir şeyi kullanmaktan rahatsızlık duyabilir. Bunu görmemiz lazım öncesinde.
aradığım yorum mesala dine bağlamadan müthiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Burada ceplerim cebe atarım diyenler. Böyle bir olay yaşasanız polis korkusuyla ilk dakika ararsınız ne anlatıyorsunuz la. Kolpaçinoooo
Ne polis korkusu ben ürün sipariş vermişim gelmiş gerisine bakmam kartlar bende yok ok bitti bu kadar.

Ne polis korkusu ben ürün sipariş vermişim gelmiş gerisine bakmam kartlar bende yok ok bitti bu kadar.
Hadi kardeşim hadi uzayın.

her şeyi dine bağlıyolar dostum cidden acınacak durum eğitim sistemi çok yanlış olduklarını biliyolar ama bazı şeyleri hiç sorgulamıyolar malesef bu üzücü.

aradığım yorum mesala dine bağlamadan müthiş.
hepsini okuturum diyende karakter sıkıntısı anladın

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ateist Olduğum İçin Dini Gerekçeler Beni Etkilemiyor Her Konu'da Dini Birşeyler Görmek Midemi Bulandırıyor Ayrıca O Yüzden Konularda Yazılan Yorumları Okumuyorum Etiketlenmediğim Sürece.
Hepsini Okuturum Temiz Para.
Bunun din ile bir alakası yok insanlıkla alakası var bunu yanlış gönderen kişinin dalgınlığına gelmiş olabilir yeni işe başlamış olabilir farkedilir ise o adamın cebinden çıkıp çıkmayacağını bilemezsin.

• Beğen

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bunun din ile bir alakası yok insanlıkla alakası var bunu yanlış gönderen kişinin dalgınlığına gelmiş olabilir yeni işe başlamış olabilir farkedilir ise o adamın cebinden çıkıp çıkmayacağını bilemezsin.
EQZf66qW4AAYLvI.jpg

78226

80+
Tamamen kendi vicdanına bağlı ben olsam desteğe yazardım bence amazon zaten sana hediye eder.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,596
Üyeler
167,165
Son üye
miracdrsn
Top Bottom