Neler Yeni

Çözüldü✓ Hawk koltuğun parasını koşulsuz Amazon iade etti

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Berk
Amazon kraldır. Zamanında priz almıştım, yanlış almışım sizde kalsın dedi para da iade oldu. Prizi kullanmıyorum ama düşünce güzel.

Satıcısı Amazon olan bir üründen bile pişman olmadım. Yurtdışı ürünleri de dahil.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bende de hawk fab v4 var hawk kendi whatsapp canlı desteğe baş yastığı çok sert demiştim hemen yenisini göndermişleri ücret almadılar o yüzden seviyorum bu markayı.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Furkan Görür
bende de hawk fab v4 var hawk kendi whatsapp canlı desteğe baş yastığı çok sert demiştim hemen yenisini göndermişleri ücret almadılar o yüzden seviyorum bu markayı.
hawka mail attım cevap gelmedi
Amazon talep oluşturdu hawka ona da dönüş yapmadılar.

Bir olumsuz durumu ben yaşadım herhalde.
Ekran görüntüsü 2025-01-23 125832.png

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Mustafa Yeşilyurt

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oguz
Amazon kalitesini yeniden göstermiş. Küçük büyük her alışverişimde Amazon'u tercih ediyorum. Bu yaptıkları davranışı ile kazandıkları imajı para verseler yapamazlar. Geçen kulaklık ve mouse almıştım, 1 ay içerisinde indirime girdiği için 1k ya yakın hediye çeki göndermişlerdi. Amazon kullanın, kullandırın

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Furkan Görür

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Diyelim satısı amazon ama ürün x markası ve garantisi var sen bu ürünü garanti için amazona gönderdin amazon X firmasına gönderdi ve firma garantiyi çeşitli bahanelerle kabul etmedi. Eğer kullanıcı haklı ise amazon burda devreye girebiliyor. Kısacası 1 yıl sonra garantiye göndereceğin ürün amazondan çok ürünün ana firmasıyla alakalı bir süreç
Amazonun bu durumunu çok seviyorum bu yüzden olabildiğince amazondan sipariş etmeye çalışıyorum ancak amazonda tek sevmediğim şey var oda uygulama arayüzü 1990 larda gibi hissettiriyor mobil uygulaması.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Furkan Görür
Amazonun bu durumunu çok seviyorum bu yüzden olabildiğince amazondan sipariş etmeye çalışıyorum ancak amazonda tek sevmediğim şey var oda uygulama arayüzü 1990 larda gibi hissettiriyor mobil uygulaması.
amazon tr ye ilk çıktıgında bu nasıl arayüz diyip 1 yıl kullanmadım belki. Ondan sonra alıştım bir şekilde aktif olarak kullanıyorum.

Ama diğer alişveriş sitelerine göre açılış hızı falan mükemmel.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hawka mail attım cevap gelmedi
Amazon talep oluşturdu hawka ona da dönüş yapmadılar.

Bir olumsuz durumu ben yaşadım herhalde.
Alıntıyı görüntüle
Mail tarafına hiç bakmıyorlar whatsapp üzerinden iletişime geçiceksen geç alt mekanizmayı kırmıştım ben koşulsuz şartsız yenisini yollamışlardı garanti sürecinde diye (Garanti bitti diye ürünü attım sonra uğraşılacak durumda değildi artık)
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazon tr ye ilk çıktıgında bu nasıl arayüz diyip 1 yıl kullanmadım belki. Ondan sonra alıştım bir şekilde aktif olarak kullanıyorum.

Ama diğer alişveriş sitelerine göre açılış hızı falan mükemmel.
Açılış hızından yana sıkıntım yok ama bazı şeyleri bulmak sıkıntı oluyor hepsiburadanın arayüzü o konuda daha iyi onun harici amazon > all

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Furkan Görür
Mail tarafına hiç bakmıyorlar whatsapp üzerinden iletişime geçiceksen geç alt mekanizmayı kırmıştım ben koşulsuz şartsız yenisini yollamışlardı garanti sürecinde diye (Garanti bitti diye ürünü attım sonra uğraşılacak durumda değildi artık)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılış hızından yana sıkıntım yok ama bazı şeyleri bulmak sıkıntı oluyor hepsiburadanın arayüzü o konuda daha iyi onun harici amazon > all
para iadesini aldıgım için o parcanın değişimini ücretli olarak talep edebilirim bilmiyorum.
Arayüz olarak dediğin gibi hepsiburada da arayıp bulmak istedigini kolayca ayarlıyabiliyorsun. Gittigidiyor da öyleydi baya iyiydi, ah ebay ah..

Top Bottom