Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Babam VS Amazon.
Amazon win.
Amazon win.
hawka mail attım cevap gelmedibende de hawk fab v4 var hawk kendi whatsapp canlı desteğe baş yastığı çok sert demiştim hemen yenisini göndermişleri ücret almadılar o yüzden seviyorum bu markayı.
canlı desteklerine yazmayı deneseydinhawka mail attım cevap gelmedi
Amazon talep oluşturdu hawka ona da dönüş yapmadılar.
Bir olumsuz durumu ben yaşadım herhalde.
Alıntıyı görüntüle
whatsapp canlı desteklerini oldugunu bilseydim yazardımcanlı desteklerine yazmayı deneseydin
Amazonun bu durumunu çok seviyorum bu yüzden olabildiğince amazondan sipariş etmeye çalışıyorum ancak amazonda tek sevmediğim şey var oda uygulama arayüzü 1990 larda gibi hissettiriyor mobil uygulaması.Diyelim satısı amazon ama ürün x markası ve garantisi var sen bu ürünü garanti için amazona gönderdin amazon X firmasına gönderdi ve firma garantiyi çeşitli bahanelerle kabul etmedi. Eğer kullanıcı haklı ise amazon burda devreye girebiliyor. Kısacası 1 yıl sonra garantiye göndereceğin ürün amazondan çok ürünün ana firmasıyla alakalı bir süreç
amazon tr ye ilk çıktıgında bu nasıl arayüz diyip 1 yıl kullanmadım belki. Ondan sonra alıştım bir şekilde aktif olarak kullanıyorum.Amazonun bu durumunu çok seviyorum bu yüzden olabildiğince amazondan sipariş etmeye çalışıyorum ancak amazonda tek sevmediğim şey var oda uygulama arayüzü 1990 larda gibi hissettiriyor mobil uygulaması.
Mail tarafına hiç bakmıyorlar whatsapp üzerinden iletişime geçiceksen geç alt mekanizmayı kırmıştım ben koşulsuz şartsız yenisini yollamışlardı garanti sürecinde diye (Garanti bitti diye ürünü attım sonra uğraşılacak durumda değildi artık)hawka mail attım cevap gelmedi
Amazon talep oluşturdu hawka ona da dönüş yapmadılar.
Bir olumsuz durumu ben yaşadım herhalde.
Alıntıyı görüntüle
Açılış hızından yana sıkıntım yok ama bazı şeyleri bulmak sıkıntı oluyor hepsiburadanın arayüzü o konuda daha iyi onun harici amazon > allamazon tr ye ilk çıktıgında bu nasıl arayüz diyip 1 yıl kullanmadım belki. Ondan sonra alıştım bir şekilde aktif olarak kullanıyorum.
Ama diğer alişveriş sitelerine göre açılış hızı falan mükemmel.
para iadesini aldıgım için o parcanın değişimini ücretli olarak talep edebilirim bilmiyorum.Mail tarafına hiç bakmıyorlar whatsapp üzerinden iletişime geçiceksen geç alt mekanizmayı kırmıştım ben koşulsuz şartsız yenisini yollamışlardı garanti sürecinde diye (Garanti bitti diye ürünü attım sonra uğraşılacak durumda değildi artık)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açılış hızından yana sıkıntım yok ama bazı şeyleri bulmak sıkıntı oluyor hepsiburadanın arayüzü o konuda daha iyi onun harici amazon > all