Neler Yeni

amazon garanti ile sorum var

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
Ben iade için arayınca ilk konuştuğum temsilciye dedim ki kutusu yanımda değil, şuan farklı şehirdeyim. İade de sorun çıkar mı? Bana cihazın kendisini gönderseniz yeter , sorun yok dedi. Tamam dedim kapattım. Sonra inanmadım. Tekrar aradım bu sefer başka bir temsilci o konuya depo sorumlusu karar verir. Red de edebilir kabul de edebilir, bunu bilemeyiz dedi. Biri kutuya gerek yok diyor diğeri olmadığı için red edilebilir diyor. Amazon globalde nasıl bilmiyorum ama tr de müşteri hizmetleri kötü
çok doğru müşteri hizmetleri kötü garanti konusunda da işini sıkıntısız halledebilen nadir insanlar görüyorum geri kalan çoğunluk çaresiz kalıyor

YazılımKafa

80+ Gold
çok doğru müşteri hizmetleri kötü garanti konusunda da işini sıkıntısız halledebilen nadir insanlar görüyorum geri kalan çoğunluk çaresiz kalıyor
Hayırlısı. Bende iade edicem. Sorun yaşarsam konu açarım. Hatta thh ye başvururum. Tr garantili diye aldım garanti verilmiyor diye

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
@YazılımKafa peki
Hayırlısı. Bende iade edicem. Sorun yaşarsam konu açarım. Hatta thh ye başvururum. Tr garantili diye aldım garanti verilmiyor diye
En doğrusunu yaparsın bu devirde insan parası ile rezil oluyor bol şanslar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende mıkrofonu başka nereden alabilirim ona bakıcam

en uyguna satan amazondu ama güven sağlamıyor

YazılımKafa

80+ Gold
@YazılımKafa peki

En doğrusunu yaparsın bu devirde insan parası ile rezil oluyor bol şanslar

bende mıkrofonu başka nereden alabilirim ona bakıcam

en uyguna satan amazondu ama güven sağlamıyor
Sen yinede al bence. Kolay kolay sorun olmaz . Benim ki milyonda bir olacak şey

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Hocam ürün yurt dışından geliyorsa belirtiliyor zaten, TR den değilse garanti için satıcı ile iletişim kurmanız gerekir. ürün tr garantili ise Amazon üzmez genel de.

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
Hocam ürün yurt dışından geliyorsa belirtiliyor zaten, TR den değilse garanti için satıcı ile iletişim kurmanız gerekir. ürün tr garantili ise Amazon üzmez genel de.
ürünü amazon.com.tr yolluyor yurtdışından gelmiyor gibi duruyor dediğiniz gibi onu belirtiyor hatta dışarıdan gelicekse ithalat depozitosu ücreti alıyor

ama tr garantili mi onunla alakalı bir şey yazmıyor

amazondan daha önce alışveriş yapmadığım için biraz bilgisizim

sistemi nasıl işliyor bilmiyorum

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Hocam amazon.tr satıcı ürünler de korkmanıza gerek yok. Kaç kere ürün aldım. Hiç birinin iadesinde sorun olmadı. Kulaklık aldım cızırtı vardı yenisini yolladılar. Basket topu aldım kolay patladı diye iade ettim onu bile kabul ettiler. Çok kraldır amazon.tr nin kendisi. Gözünüz arkada kalmasın çok iyi ilgileniyorlar. Onarım için gerekirse marka ile görüşürsünüz. Ama ben bir sorun yaşmadım. Bir çok kezde normal iade etti ettim dert etmiyorlar hiç.

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
Hocam amazon.tr satıcı ürünler de korkmanıza gerek yok. Kaç kere ürün aldım. Hiç birinin iadesinde sorun olmadı. Kulaklık aldım cızırtı vardı yenisini yolladılar. Basket topu aldım kolay patladı diye iade ettim onu bile kabul ettiler. Çok kraldır amazon.tr nin kendisi. Gözünüz arkada kalmasın çok iyi ilgileniyorlar. Onarım için gerekirse marka ile görüşürsünüz. Ama ben bir sorun yaşmadım. Bir çok kezde normal iade etti ettim dert etmiyorlar hiç.
hocam net bir cevap verdiğiniz için çok teşekkürler kafam çok karışıktı artık bir karışıklık kalmadı yarın sipariş vericem tekrardan teşekkürler

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
hocam net bir cevap verdiğiniz için çok teşekkürler kafam çok karışıktı artık bir karışıklık kalmadı yarın sipariş vericem tekrardan teşekkürler
rica ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,018
Üyeler
168,072
Son üye
cephe01
Top Bottom