Neler Yeni

Amazon Gourmettmax 12 Airfry ürünümü iptal etti !

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Umut Kalaycıoğlu
Amazon türkiyeden bildiginiz üzere donanimarsivinin paylastigi indirimden 2300 tl civarinda bir rakamdan airfryi 17 kasım tarihide satın aldım.Ve dün 20 aralık itibariyle ürünüm hicbir geridonus olmadan iptal edildi ve param iade edildi. İşin garip tarafiysa elimdeki siparis mesaji falan olmasa musteri temsilcileri bana boyle bir urun siparisiniz olmamış diye iddia bile ettiler.Sonra tabi ben siparis numarasini onlerine sununca hemen kıvırıp stoklarda olmadigi icin iptal edildi dendi tam 1 ay sonra ! Benim ögrenmek istedigimse bu arkadaslar ben parami 1 ay boyunca kullandı ben bunu ekstremde 1 taksitini bile ödedim yani bu kadar basit mi bu durumda hakkimizi arayabilecegimiz bir durum var mı yoksa amazonun direk boyle aylarca bekletip stok yok deyip işin icinden cikabiliyolar mi merak ettigim bu umarim bilgilendirirsiniz beni simdiden tesekkurler.

beneren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Korkmaz
Amazon türkiyeden bildiginiz üzere donanimarsivinin paylastigi indirimden 2300 TL civarinda bir rakamdan airfryi 17 kasım tarihide satın aldım.Ve dün 20 aralık itibariyle ürünüm hicbir geridonus olmadan iptal edildi ve param iade edildi. İşin garip tarafiysa elimdeki siparis mesaji falan olmasa musteri temsilcileri bana boyle bir urun siparisiniz olmamış diye iddia bile ettiler.Sonra tabi ben siparis numarasini onlerine sununca hemen kıvırıp stoklarda olmadigi icin iptal edildi dendi tam 1 ay sonra ! Benim ögrenmek istedigimse bu arkadaslar ben parami 1 ay boyunca kullandı ben bunu ekstremde 1 taksitini bile ödedim yani bu kadar basit mi bu durumda hakkimizi arayabilecegimiz bir durum var mı yoksa amazonun direk boyle aylarca bekletip stok yok deyip işin icinden cikabiliyolar mi merak ettigim bu umarim bilgilendirirsiniz beni simdiden tesekkurler.
Amazon’un böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Çünkü twitterda sıkça amazonla ilgili olumlu mesajlar görüyorum. Mesela birisi bir ürün aldıktan sonra eğer o ürün indirime girerse Amazon hemen o indirimli fiyatı siparişe yansıtıp kalan parayı müşterinin hesabına geri gönderiyor. Kaldı ki böyle güzel bir şey yapan firma, 1 ay paranı kullandıktan sonra siparişi iptal etmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Satıcıyla ilgili durum olabilir belki

Tilsch

80+ Bronze
Amazon türkiyeden bildiginiz üzere donanimarsivinin paylastigi indirimden 2300 TL civarinda bir rakamdan airfryi 17 kasım tarihide satın aldım.Ve dün 20 aralık itibariyle ürünüm hicbir geridonus olmadan iptal edildi ve param iade edildi. İşin garip tarafiysa elimdeki siparis mesaji falan olmasa musteri temsilcileri bana boyle bir urun siparisiniz olmamış diye iddia bile ettiler.Sonra tabi ben siparis numarasini onlerine sununca hemen kıvırıp stoklarda olmadigi icin iptal edildi dendi tam 1 ay sonra ! Benim ögrenmek istedigimse bu arkadaslar ben parami 1 ay boyunca kullandı ben bunu ekstremde 1 taksitini bile ödedim yani bu kadar basit mi bu durumda hakkimizi arayabilecegimiz bir durum var mı yoksa amazonun direk boyle aylarca bekletip stok yok deyip işin icinden cikabiliyolar mi merak ettigim bu umarim bilgilendirirsiniz beni simdiden tesekkurler.
Sizin gibi bu forumda olup ve olmayıp bu sorunla karşılaşanlar var.Ayrıca ürünü Amazon doğrudan satmıyor size,Almanya da bir firma satıyor.Amazon size ulaşmasını sağlıyor.Amazona hafta başı yazanlar oldu,çoğunluğunun pazartesi günü iptal edilmiş.Bu konuyla alakalı birçok kişi müşteri hizmetleriyle görüştü ve müşteri hizmetleri bu durumu takip edip yakın zamanda(1-3 gün) içerisinde geri dönüş yapılacağını iletmiş.Satıcıyla alakalı bir durum olmuş,Amazon dan gelecek haberi beklemenizi öneririm.O konunun linkini bırakıyorum.Konunun sonlarına doğru sipariş iptallerini ve yaşananları görebilirsiniz.

Ben belki 30 40 tane temsilci ile görüştüm bugün en son yetkili kişi ile yani takım liderleri ile görüştüm bana verilen cevap şu yurt dışı ürünü olduğu için bir şey yapamıyoruz...

Adam bizi dolandırdi bu arada stok yok'tan iptal etmedi bilginiz olsun sebebi elinde olmayan ürünleri fiyat farkı ile herkese sattı sonra bu paraları bir güzel işletti sonrada bize k*zıgı çaktı gitti ben diyorumki takım liderine beyefendi adam bizi dolandırdi adam diyorki yurtdışı ürünü bir şey yapamam :)

33 gün boyunca bir ton kampanya geldi geçti en önemlisi Kasım ayı

Maddi manevi zarardayim diyorum kimse ilgilenmiyor yurt dışı ürünü diye :) hediye çeki bile vermediler ben 33 gün beklemem'le kaldım 🤐

SadeceSeyf

80+ Gold
Günaydın kanka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben belki 30 40 tane temsilci ile görüştüm bugün en son yetkili kişi ile yani takım liderleri ile görüştüm bana verilen cevap şu yurt dışı ürünü olduğu için bir şey yapamıyoruz...

Adam bizi dolandırdi bu arada stok yok'tan iptal etmedi bilginiz olsun sebebi elinde olmayan ürünleri fiyat farkı ile herkese sattı sonra bu paraları bir güzel işletti sonrada bize k*zıgı çaktı gitti ben diyorumki takım liderine beyefendi adam bizi dolandırdi adam diyorki yurtdışı ürünü bir şey yapamam :)

33 gün boyunca bir ton kampanya geldi geçti en önemlisi Kasım ayı

Maddi manevi zarardayim diyorum kimse ilgilenmiyor yurt dışı ürünü diye :) hediye çeki bile vermediler ben 33 gün beklemem'le kaldım 🤐
Adam seni dolandırmadı. O satılan ürün amazon depolarında olup sana paketlenen ürün. Arada kaynadık. 3 tane siparişim iptal oldu. Farklı ürünler.Çok satılanlar listesinde 1 sırada olan ürünlerden bir kaç tanesini stok yetersizliği ile iptal ettiler.

Top Bottom