Amazon bazen böyle değişik işler yapıyor, birkaç sene öncesi benim siparişin ücretini 3 gün sonra çekmişti, ara sıra siparişini kontrol et ödeme hatası olursa zaten gözükür, kur çevirisi v.s yapmana gerek yok kartından güncel kura göre çeker.Amazon gp dün alışveriş yaptım , sipariş verdim 182 dolar tuttu siparişi onayladı ama kartımdan çekim yapmadı nasıl olacak anlamadım
kur çevirmesi felan mı yapmam lazım bir şey yapmam lazım mı ?
eyw sağol dün siparişi verdim bugünde çekmedi bir sorun mu oldu acaba diye düşündüm.Amazon bazen böyle değişik işler yapıyor, birkaç sene öncesi benim siparişin ücretini 3 gün sonra çekmişti, ara sıra siparişini kontrol et ödeme hatası olursa zaten gözükür, kur çevirisi v.s yapmana gerek yok kartından güncel kura göre çeker.
O tahmini kargo teslim süresi.eyw sağol dün siparişi verdim bugünde çekmedi bir sorun mu oldu acaba diye düşündüm.
birde siparişin üstünde 1-18 kasım yazıyor kargo bitiş tarihi mi ?
Musteri hizmetlerine sor bi istersenSa reis 4gün oldu nerdeyse daha çekmedi parayı yapmam gereken bir şey var mı sence
ürünü aldın mı pekiParayı geç çekiyor bazen. Bende siparişi verdim diye sonrasında internete kartı kapattım ve amazon hesabımı kilitlediler. Hala mail adresimi amazonda kullanamıyorum 3 yıl oldu.
numaraya ulaşılmıyorMusteri hizmetlerine sor bi istersen
Canli destege baglanürünü aldın mı peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
numaraya ulaşılmıyor
ürünü aldın mı peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
numaraya ulaşılmıyor
ürünü aldıkdan sonra kapatıcam kartı da 4 güne yakın oldu daha ödeme gerçekleştirmedilerHayır siparişi iptal ediyorlar. Hesabı açmak için gelir belgesi gibi saçmaladıkları için uğraşmadım
Amazondan ürün satın alırken ödeme durumunu kontrol etmek gerekli maalesef. Keyiflerini bekleyip kartı işleme açık bırakamam, daha önce sıkıntı yaşadım. Sonra bir gece şu miktarda ki alış verişinizi taksitlendirin diye mesaj gelebiliyor