Neler Yeni

Yardım Amazon gp den alışveriş yapan var mı yardımcı olacak ?

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Amazon gp dün alışveriş yaptım , sipariş verdim 182 dolar tuttu siparişi onayladı ama kartımdan çekim yapmadı nasıl olacak anlamadım
kur çevirmesi felan mı yapmam lazım bir şey yapmam lazım mı ?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Amazon gp dün alışveriş yaptım , sipariş verdim 182 dolar tuttu siparişi onayladı ama kartımdan çekim yapmadı nasıl olacak anlamadım
kur çevirmesi felan mı yapmam lazım bir şey yapmam lazım mı ?
Amazon bazen böyle değişik işler yapıyor, birkaç sene öncesi benim siparişin ücretini 3 gün sonra çekmişti, ara sıra siparişini kontrol et ödeme hatası olursa zaten gözükür, kur çevirisi v.s yapmana gerek yok kartından güncel kura göre çeker.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon bazen böyle değişik işler yapıyor, birkaç sene öncesi benim siparişin ücretini 3 gün sonra çekmişti, ara sıra siparişini kontrol et ödeme hatası olursa zaten gözükür, kur çevirisi v.s yapmana gerek yok kartından güncel kura göre çeker.
eyw sağol dün siparişi verdim bugünde çekmedi bir sorun mu oldu acaba diye düşündüm.
birde siparişin üstünde 1-18 kasım yazıyor kargo bitiş tarihi mi ?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
eyw sağol dün siparişi verdim bugünde çekmedi bir sorun mu oldu acaba diye düşündüm.
birde siparişin üstünde 1-18 kasım yazıyor kargo bitiş tarihi mi ?
O tahmini kargo teslim süresi.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Sa reis 4gün oldu nerdeyse daha çekmedi parayı yapmam gereken bir şey var mı sence

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Parayı geç çekiyor bazen. Bende siparişi verdim diye sonrasında internete kartı kapattım ve amazon hesabımı kilitlediler. Hala mail adresimi amazonda kullanamıyorum 3 yıl oldu.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
ürünü aldın mı peki 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

numaraya ulaşılmıyor

Hayır siparişi iptal ediyorlar. Hesabı açmak için gelir belgesi gibi saçmaladıkları için uğraşmadım :D

Amazondan ürün satın alırken ödeme durumunu kontrol etmek gerekli maalesef. Keyiflerini bekleyip kartı işleme açık bırakamam, daha önce sıkıntı yaşadım. Sonra bir gece şu miktarda ki alış verişinizi taksitlendirin diye mesaj gelebiliyor :)

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Hayır siparişi iptal ediyorlar. Hesabı açmak için gelir belgesi gibi saçmaladıkları için uğraşmadım :D

Amazondan ürün satın alırken ödeme durumunu kontrol etmek gerekli maalesef. Keyiflerini bekleyip kartı işleme açık bırakamam, daha önce sıkıntı yaşadım. Sonra bir gece şu miktarda ki alış verişinizi taksitlendirin diye mesaj gelebiliyor :)
ürünü aldıkdan sonra kapatıcam kartı da 4 güne yakın oldu daha ödeme gerçekleştirmediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,869
Üyeler
163,230
Son üye
fatihanily
Top Bottom