K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kes lan. Ban yemek olmasa sana bir kaç bir şey derdim de.Biletin hazır
Kes lan. Ban yemek olmasa sana bir kaç bir şey derdim de.Biletin hazır
Desene defol arapKes lan. Ban yemek olmasa sana bir kaç bir şey derdim de.
Şimdilik yurt dışı haricinde bir problemi yok. Rahatlık ile kullanabilirsiniz.Herhangi bir ihtimale karşı tüm kartlarımı tabii ki geçirmem ama nereden ne kadar yerli desek iyidir. Yani %2 komisyon ABD'ye gideceğine TR'de kalsın. Karşıma çıkan bir Shorts videosu sebebiyle geçme kararı aldım. Meğer her alışverişten %1.7 mi ne ABD'nin cebine gidiyormuş.
Atıyorum 3 tane kartım var. İkisini troy'a geçiririm, birini Mastercard/VISA'da tutarım.
Sorum şu, Amazon dışında bir engeli var mı? Yani yurtdışı sitesi diyince aklıma gelen tek yer Amazon. Steam vs. alışveriş yapmam zaten ben alacağımı aldım. Yani yurt dışı alışverişi konusunda sıkıntım yok. Sadece bir Amazon.
Şimdi normalde yazmazdım ama yazayım baştan hiç uğraşmayayım, bazıları gelir "ABD senin yüzünden battı bak şu an" diye dalga geçer falan... Amacım MC'nin VISA'nın batması değil. Ben MC'nin olayını bilmiyordum, meğer komisyon alıyormuş her şeyden, öğrendim ve troy'a geçme kararı aldım.
Not: Dijital para, insan takibi vs. diye komplo teorileri var. Abi troy olmasa da olacak olsa da olacak. Bir şey değişmeyecek. Çok bir bilgim yok ama troy ile yapılacak olan MC ile yapılır falan. troy olmasa başkası olacak yani. MC'yi misal verdim sadece.
aşırı komik, toxic, ırkçı, bencil ve veletsin. Böyle kişilerin foruma alınmaması gerek.Boş konu daha yorum dahi yapmayacağım bide konu altına boykot amacıyla değil diyor ulan herifin donundaki pamuğu bile israil istedi diye giyiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Desene defol arap
Hocam bütün sayfayı okudum sen kendini yorma ya arkadaş cidden ne yazıldı onu bile okuyamıyor güzel güzel konuda troya geçsemmi diye soruyor başlamış yok İsrail yok boykot birde tek bildiği kelime cam çerçeve indirme, hiç uğraşmayın konuşur konuşur durur.aşırı komik, toxic, ırkçı, bencil ve veletsin. Böyle kişilerin foruma alınmaması gerek.
Hemde nasıl kudurmus hocam yorum yazmadan bütün sayfayı okudum konu başlığını okumaktan acizmiş boykot etmek zoruna gidiyor arkadaşınAdam bir Troy yazdı, altına kuduran kudurana sıralandı çoluk çocuk Ben de boykot ediyorum, ben de Troya geçtim hadi az daha kudurun "madness childs
Ban yemişHemde nasıl kudurmus hocam yorum yazmadan bütün sayfayı okudum konu başlığını okumaktan acizmiş boykot etmek zoruna gidiyor arkadaşın
Nasıl rahatladım, bütün yorumlarını yetkililere bildirdim boyle ırkçılık yok yaBan yemiş
Eline sağlıkArkadaşın Yorumlarını yetkililere rapor ettim gereken işlem yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl rahatladım, bütün yorumlarını yetkililere bildirdim boyle ırkçılık yok ya
Ne demek hocam.Eline sağlık
Abi dm bakabilirmisnYok dediğim gibi yurtiçi pos ve HB, trendyol vb. sitelerde geçerli ise benim için yeterli. Tüm kartlarımı geçirmeyeceğim zaten.