Amazondan monitor almistim daha 1 ay olmadi renkleri beni tatmin etmedi iade etmek istiyorum fakat kutusundan cikarken ekran koruyucu beyaz ince tabakali kopuk kagit gibi bir sey vardi o yok sikinti cikarirlar mi bunu geri kalan her seeyi eksiksiz
Kutu içeriği eksiksiz olmalı. Belki o eksik şeyden sorun çıkartmayabilirler denemeden göremezsin. İaden reddedilirse ürünü sana geri gönderirler diye düşünüyorum.Amazondan monitor almistim daha 1 ay olmadi renkleri beni tatmin etmedi iade etmek istiyorum fakat kutusundan cikarken ekran koruyucu beyaz ince tabakali kopuk kagit gibi bir sey vardi o yok sikinti cikarirlar mi bunu geri kalan her seeyi eksiksiz
müşteri hizmetlerine sorman daha iyi olur.Amazondan monitor almistim daha 1 ay olmadi renkleri beni tatmin etmedi iade etmek istiyorum fakat kutusundan cikarken ekran koruyucu beyaz ince tabakali kopuk kagit gibi bir sey vardi o yok sikinti cikarirlar mi bunu geri kalan her seeyi eksiksiz
Mng kargo ile iade aliyor kargoda sorun cikarsa ne oluyorKutu içeriği eksiksiz olmalı. Belki o eksik şeyden sorun çıkartmayabilirler denemeden göremezsin. İaden reddedilirse ürünü sana geri gönderirler diye düşünüyorum.
Bir de Amazon'un kesin şartı olan 30 günü geçmediyse iade edebilirsin. 30 Günü doldurduysan iade almazlar.
1 ay olmadi diyorum daha hay allahim1 ay sonrami farkettin renklerin tatmin etmediğini.
Bilgim yok o konuda malesef. Ama kargoya verirken kutunun vs. sağlam olduğunun videosunu fotoğrafını çekersen onlara ulaştığında bir sorun çıkarsa kendini kanıtlayabilirsin en azından.Mng kargo ile iade aliyor kargoda sorun cikarsa ne oluyor