Yardım Amazon ikinci elde rtx 5080 aldım

ridvan k

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
401
dostlar hali hazırda 4080 super kullanıcısıyım gelecek yaz içerik ürütme ve canlı yayın açma gibi amacım var bu sebepten 5080 alayım dedim atacağım linkte beyaz stubım için ikinci elde 70 bin tl ye aldım (9 taksit)
bu konuda iyi mi yapmadım bilmiyorum veya gereksiz bir harcamamı onu da bilmiyorum desteklerinizi rica ederim
4080 superi ikinci elde minimun kaça satmalıyım sizce?

dostlar hali hazırda 4080 super kullanıcısıyım gelecek yaz içerik ürütme ve canlı yayın açma gibi amacım var bu sebepten 5080 alayım dedim atacağım linkte beyaz stubım için ikinci elde 70 bin tl ye aldım (9 taksit)
bu konuda iyi mi yapmadım bilmiyorum veya gereksiz bir harcamamı onu da bilmiyorum desteklerinizi rica ederim

1 yıl ücret iadesi sadece. Firma garantisi belirsiz mağdur etmezler ama sıfırı 74k yani keşke ikinci el almasaydın. İkinci elini 73k koymuştu depo 70k ya düşürdüyse güzel fiyat h.o

1 yıl ücret iadesi sadece. Firma garantisi belirsiz mağdur etmezler ama sıfırı 74k yani keşke ikinci el almasaydın. İkinci elini 73k koymuştu depo 70k ya düşürdüyse güzel fiyat h.o
70 bin 600 e geldi ikinci el

1 yıl içinde bir şey olsa amazon tarafından SADECE para iadesi garantisi var. Ek olarak firma garantisi de olabilir onu serinosu vs sorgulamak lazım firmaya sormak lazım

ikinci el olayını tekrardan düşüneceğim
sadede gelecek olursak mantıklı mı sizce?
Güzel olur yani 9 taksit sonuçta 4080s satılıp güncellemiş olursunuz ama tek eksi yön sff kart hiç sevmiyorum böyle okkalı kart sevenlerdenim :)

5080 aşırı gereksiz bir yükseltme olur aradaki performans farkı çok az, iş gereği daha güçlüsü bana kesin lazım diyorsan RTX 5090 al ya da hiç alma 4080 Süper aşırı güçlü kart zaten.

Geri