Dahil ama ne ve neden alacaksınız? Şu an pek kârlı değilÖnümüzdeki ay Amazon Japonya dan ekran kartı alacağım sorum şu sepetteki fiyat vergi ve kargo dahil mi?
Her türlü türkiyeden daha karlıDahil ama ne ve neden alacaksınız? Şu an pek kârlı değil
Nesi kârlı. 200tl düşüğe alarak garantisiz olması mıHer türlü türkiyeden daha karlı
katılıyorum aynı şekilde bende amazon japonyadan alacağımHer türlü türkiyeden daha karlı
Hangi kartı düşünüyorsunuzkatılıyorum aynı şekilde bende amazon japonyadan alacağım
200tl değil ki satıcısı amozon olup tr ye oranla ciddi kârlı alabildiğin birçok ürün var.Nesi kârlı. 200tl düşüğe alarak garantisiz olması mı
ben şu an 6700XT kullanıyorum kardeşimin PC sini dizmeye çalışıyorum ona da 6600XT alacağım amozon japonya üzerindenHangi kartı düşünüyorsunuz
Şu an fark yok denecek kadar az japonyayla. Tavsiye etmem. Önceden evet ileride belki ama şu an 1 2 stokluk fırsat olmadığı sürece mantıksız200tl değil ki satıcısı amozon olup tr ye oranla ciddi kârlı alabildiğin birçok ürün var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben şu an 6700XT kullanıyorum kardeşimin PC sini dizmeye çalışıyorum ona da 6600XT alacağım amozon japonya üzerinden
Çok daha düşük fiyata bulunuyor her zaman, ayrıca bazen sınırlı stokta manyak fiyatlar da çıkmıyor değil. DA bununla ilgili bir video çekmişti ayrıca her hafta forumda şu ekran kartı şu kadar düşmüş diye konular açılıyor.Nesi kârlı. 200tl düşüğe alarak garantisiz olması mı
Her zaman mı? Bütün gün stok takip ediyorum her yerden. Her zaman falan değil. Aynısını dedim 1 2 stokluk fırsat gelince mantıklı onu da yakalayabilirsen. O video çekildiği zamanki dolar kuru ve kart fiyatlarıyla şimdiki bir değil. Ayrıca açılan konulara bak 10 konudan 9u vergi eklemeyi unutuyor ya da pahalı fiyatı atıyor.Çok daha düşük fiyata bulunuyor her zaman, ayrıca bazen sınırlı stokta manyak fiyatlar da çıkmıyor değil. DA bununla ilgili bir video çekmişti ayrıca her hafta forumda şu ekran kartı şu kadar düşmüş diye konular açılıyor.
Hocam siz şaka mısınız? Açılan geçmiş konulara bakın vs. bişeyler yapın ama piyasadan haberiniz olmadan saçma cevaplar yazmayın.Her zaman mı? Bütün gün stok takip ediyorum her yerden. Her zaman falan değil. Aynısını dedim 1 2 stokluk fırsat gelince mantıklı onu da yakalayabilirsen. O video çekildiği zamanki dolar kuru ve kart fiyatlarıyla şimdiki bir değil. Ayrıca açılan konulara bak 10 konudan 9u vergi eklemeyi unutuyor ya da pahalı fiyatı atıyor.