Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

şikayet bol olursa rekabet kurumundan ceza yerlerse o zaman gerçek indirimler gelir bindirim indirime kesinlikle ceza gelir.
Rekabet kurumu pek takmadığı için böyle oluyor zaten adama cezayı yazıyor yediği cezanın parasını yine bizden çıkarıyor sırf bu yüzden 2. el alışverişe yöneldim bunlara 1 kuruş bile kazandırmamak lazım taksit imkanı ve fiyat güzel olmadıkça sıfır almıyorum

1761805916480.webp

Alın asıl indirimi görsün gözünüz

Rekabet kurumu pek takmadığı için böyle oluyor zaten adama cezayı yazıyor yediği cezanın parasını yine bizden çıkarıyor sırf bu yüzden 2. el alışverişe yöneldim bunlara 1 kuruş bile kazandırmamak lazım taksit imkanı ve fiyat güzel olmadıkça sıfır almıyorum
köküne benzin döküm çakmak çakım bu ülkenin yakanlar boşa yakmıyormuş adelet yok karışan yok.

gözümüz kulağımız hepsiburada. beklemedeyiz.
yaparsa o yapar. amazon dan hayır yok.
ondan da bir şey beklememek lazım bence umarım güzel bir anakart/ram/işlemci soğutucu/psu/ssd falan çıkarda yeni sistemin eksik parçalarını yavaştan toplarım

beyler bu amazondaki kargolar kaç günde geliyor ben anlamadım bugün perşembe kargo pazartesiden bellidir yolda görünüyor bugda flnmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hergün yarın teslim edilecek diye değişiyor başka ülkedede oturmuyoruz a. normalde kargolar max 3 günde geliyor

Ekler

• 1000053318.webp
    1000053318.webp
    10.9 KB · Hit: 116
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,963
Üyeler
183,776
Son üye