Neler Yeni

amazon lenovo laptop alınır mı

TİTAN.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hüseyin Kurt
İşlemci ön planda kullanacaksan alınabilir ama oyunda oynarım dersen 3050 modellere bak

Casthrow

80+

SniperX

80+
Dlss teknolojisi bunu beğendi 😂
Kanka fark var ve ilerleyen zamanlarda dahada fazla açılacak
Ya birader 4 GB vram ile dlss olsa ne olur olmasa ne olur tr şartlarında dlss gerektiren kaç tane oyun alabileceksiniz oynadığımız oyunlar ücretsiz online oyunlar çoğunluk olarak illa soyleticeksin bni 3050 max 85W 1650 75W ne farkı var ama fiyat farkında uçurum var nasıl olacak

TİTAN.

80+ Platinum
Ya birader 4 GB vram ile dlss olsa ne olur olmasa ne olur tr şartlarında dlss gerektiren kaç tane oyun alabileceksiniz oynadığımız oyunlar ücretsiz online oyunlar çoğunluk olarak illa soyleticeksin bni 3050 max 85W 1650 75W ne farkı var ama fiyat farkında uçurum var nasıl olacak
Ekran kartı ilerleyen vadelerde geride kalır o açığı biraz da olsa dlss ile kapatırsın ne tr şartından bahsediyorsun 30 TL'ye game pass alırsın kafan rahat olur

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Şu masaüstü cihazlar ile ilgilenen arkadaşlar laptop içine girince olay kavgaya dönüyor. Bas bas bağırıyorum TDP değerine göre güçleri değişir. Hala 1650 3050 den güçlü yok şöyle yok böyle. Sizler lütfen Masaüstü cihazlar için mesajlarınızı yazın Laptop için değil. İyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeyi aşarsanız bir nesil işlemci düşürülüp 3050 cihazda alınabilir fakat RAM takviyesi gerekecek. Onun içinde servisle konuşacaksınız haberiniz olsun. Kendiniz açar iseniz garanti dışı kalıyor cihaz.

SniperX

80+
Şu masaüstü cihazlar ile ilgilenen arkadaşlar laptop içine girince olay kavgaya dönüyor. Bas bas bağırıyorum TDP değerine göre güçleri değişir. Hala 1650 3050 den güçlü yok şöyle yok böyle. Sizler lütfen Masaüstü cihazlar için mesajlarınızı yazın Laptop için değil. İyi günler.

Bütçeyi aşarsanız bir nesil işlemci düşürülüp 3050 cihazda alınabilir fakat RAM takviyesi gerekecek. Onun içinde servisle konuşacaksınız haberiniz olsun. Kendiniz açar iseniz garanti dışı kalıyor cihaz.
Bu laf bana mıydı hocam açıkça belirtte cevabını ağzına al

Kanka 1650 de 4gb vram var o dar boğaz yapmayacak mı ?
Bu video seni aydınlatabilir
ayrıyetten lütfen rahatsız edici şekilde söylemde bulunma
Bende sana onu söylüyorum birader ikiside yapacaksa bi farkı kalmıyor ha biri 6gb diğeri 4 GB desen anlarım ama ikiside 4 gb şunun farkına var

Bana diyorsan şayet soyliyim ben güçlü demedim hemen hemen aynı dedim keşke okumayı ve anlamayı bilsek lakin nerede o kapasite

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bu laf bana mıydı hocam açıkça belirtte cevabını ağzına al

Bende sana onu söylüyorum birader ikiside yapacaksa bi farkı kalmıyor ha biri 6gb diğeri 4 GB desen anlarım ama ikiside 4 gb şunun farkına var

Bana diyorsan şayet soyliyim ben güçlü demedim hemen hemen aynı dedim keşke okumayı ve anlamayı bilsek lakin nerede o kapasite
Ben sana diyorum diye bir şey demedim. Senin gibi çoğu insan konuyu bilmeden atladığı için böyle bir yorum yaptım eğer kendi üzerine aldıysan hodri meydan. :)

Top Bottom