Neler Yeni

amazon lenovo laptop alınır mı

SniperX

80+
Ben sana diyorum diye bir şey demedim. Senin gibi çoğu insan konuyu bilmeden atladığı için böyle bir yorum yaptım eğer kendi üzerine aldıysan hodri meydan. :)
Bak paşam soyliyim sana ilk önce benim neler yazdığımı oku sonra gel buraya bana bisi yaz ben zaten tdp değeri ile ilgili birsey söylemişim hala bana laf atıyorsun

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bak paşam soyliyim sana ilk önce benim neler yazdığımı oku sonra gel buraya bana bisi yaz ben zaten tdp değeri ile ilgili birsey söylemişim hala bana laf atıyorsun
Paşam? Üslubuna dikkat et senin ne arkadaşınım ne de tanıdığın biriyim. Senin ne yazıp yazmadığın umrumda bile değil çünkü benim için vakit kaybı olacaktır. İnsanlara en doğru bilgiyi vermek için müsait olduğum vakitlerde hep olacağım. Üstüne alınan alınsın problem yok. :)

SniperX

80+
Paşam? Üslubuna dikkat et senin ne arkadaşınım ne de tanıdığın biriyim. Senin ne yazıp yazmadığın umrumda bile değil çünkü benim için vakit kaybı olacaktır. İnsanlara en doğru bilgiyi vermek için müsait olduğum vakitlerde hep olacağım. Üstüne alınan alınsın problem yok. :)
Aynen paşam iyi günler söyle haddini bilsen yeterli idi

TİTAN.

80+ Platinum
Bu laf bana mıydı hocam açıkça belirtte cevabını ağzına al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende sana onu söylüyorum birader ikiside yapacaksa bi farkı kalmıyor ha biri 6gb diğeri 4 GB desen anlarım ama ikiside 4 gb şunun farkına var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana diyorsan şayet soyliyim ben güçlü demedim hemen hemen aynı dedim keşke okumayı ve anlamayı bilsek lakin nerede o kapasite
Hocam video izlediniz mi çok gülüyorum sizin gibilere :D

Top Bottom