Sebebini bilmiyorum dün açtım sipariş verdim ödeme yağtım bugün kalktım baktım kapanmışHesap neden kapatıldı?
https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway Burada az altta ''başka bir konuda yardım'' yazan yere tıklayıp sonra alttan ''Diğer'' seçeneğini seçince iletişime geçebileceğin yer geliyor bir dene istersen.Sebebini bilmiyorum dün açtım sipariş verdim ödeme yağtım bugün kalktım baktım kapanmış
Giriş yapamıyorum şuanhesaba tekrar girmeye çalış olmassa bir soğuksu içe bilirsin
3. Seçenek geçerli kart ve telefon numarası aynı önceki hesaplarımla onlar da durduk yere kapanmıştı1. Olasılık: İlk siparişinde pahalı bir ürün aldın.
2. Olasılık: Hesap adı ile kullandığın kartın sahibinin adı uymuyor.
3.Olasılık: Belki önceden amazon hesabı açtın ve kartını oraya kaydettin.
Sonra onu unuttun. Yeni amazon hesabı açıp aynı kartı kullandın.
Bunlar olabilir mi?
Hocam hesap sahibi ile kart sahibi aynı değil büyük ihtimalle arada kapatıyorlar böyle isimler uyuşmayınca.Öncelikle teşekkür ederimm hepinize. Bu 4.kapatılan hesabım evet. Sormak istediğim sipariş onaylandı fakat kargoya verilmeden hesabım kapandı ürün gelir mi yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Giriş yapamıyorum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
3. Seçenek geçerli kart ve telefon numarası aynı önceki hesaplarımla onlar da durduk yere kapanmıştı