Neler Yeni

Amazon Prime Alınır Mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar normalde EXXEN alacaktım ancak içerikleri ve reklamlı olması beni kendinden soğuttu. O yüzden Amazon Prime almayı düşünüyorum. Ancak tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bana avantajlarını anlatır mısınız?
Bir de BF3 bedava veriyormuş galiba. Bu BF3 aldığımızda hep bizim mi olacak yoksa bir süre bizde kalıp sonrasında gidecek mi?

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Arkadaşlar normalde EXXEN alacaktım ancak içerikleri ve reklamlı olması beni kendinden soğuttu. O yüzden Amazon Prime almayı düşünüyorum. Ancak tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bana avantajlarını anlatır mısınız?
Bir de BF3 bedava veriyormuş galiba. Bu BF3 aldığımızda hep bizim mi olacak yoksa bir süre bizde kalıp sonrasında gidecek mi?
Ben kullanıyorum güzel filmler ve diziler var zaten ayrıca bedava oyunlar GTA 5 paladins valorant gibi oyunlar için ücretsiz eşyalar paketler Gta için 1 milyon dolar vs. veriyor düzenli olarak birçok oyun da var içinde ayrıca her ay bir kanala ücretsiz abone olma hakkın var twitch için

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum güzel filmler ve diziler var zaten ayrıca bedava oyunlar GTA 5 paladins valorant gibi oyunlar için ücretsiz eşyalar paketler Gta için 1 milyon dolar vs. veriyor düzenli olarak birçok oyun da var içinde ayrıca her ay bir kanala ücretsiz abone olma hakkın var twitch için
Peki mesela bu ay BF3 verdiği söyleniyor. Bu oyun bizde kalıyor mu? Yoksa bir süre sonra gidiyor mu?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Alınabilir 1 ay bedava, BF3 alırsan hep sen de duruyor Origin kütüphanende. Ve bir çok oyun içi şeyleri bedava veriyor.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
1609487324452.png

Ücretsiz eşyalar vs.
1609487358745.png

Bu da oyunlar

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir 1 ay bedava, BF3 alırsan hep sen de duruyor Origin kütüphanende. Ve bir çok oyunu şeyleri bedava veriyor.
Bir de son bir sorum olacak :)
Mesela ben Prime aldım. Twitch'de bir yayıncıya abone olacağım. Ben kanalımın E-POSTA adresi ile mi gireyim yoksa başka mail olur mu?

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Bir de son bir sorum olacak :)
Mesela ben Prime aldım. Twitch'de bir yayıncıya abone olacağım. Ben kanalımın E-POSTA adresi ile mi gireyim yoksa başka mail olur mu?
Twitch hesabını bağlıyorsun otomatik geliyor zaten

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Twitch kullanıcılarına ücretsiz abone olabiliyorsun ve özel oyun içeriklerine bedava ulaşabiliyorsun.

Mesela Valorant hesabını Amazon Prime hesabına bağlarsan sana oyun içinden ücretsiz bir kaç şey veriyor.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Twitch kullanıcılarına ücretsiz abone olabiliyorsun ve özel oyun içeriklerine bedava ulaşabiliyorsun.

Mesela Valorant hesabını Amazon Prime hesabına bağlarsan sana oyun içinden ücretsiz bir kaç şey veriyor.
Peki bu bağlama olayı nasıl oluyor?
Oyun içinden mi?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Peki bu bağlama olayı nasıl oluyor?
Oyun içinden mi?
Hocam oyunda bir bildirim geliyor(her zaman değil),oyun sana söylüyor Prime hesabını bağlamak isteyip istemediğini,Sen de bağlamak istersen orada ki seçeneğe bastığın zaman Chrome'ye yönlendiriyor,hesap bağlama işini tarayıcı üzerinden yapıyorsun yani.Bilmiyorum diğer oyunlarda da böyle mi ama Valorant'da böyleydi.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam oyunda bir bildirim geliyor(her zaman değil),oyun sana söylüyor Prime hesabını bağlamak isteyip istemediğini,Sen de bağlamak istersen orada ki seçeneğe bastığın zaman Chrome'ye yönlendiriyor,hesap bağlama işini tarayıcı üzerinden yapıyorsun yani.Bilmiyorum diğer oyunlarda da böyle mi ama Valorant'da böyleydi.
Çok Teşekkürler...
Bir de bu Prime da olan filmler Türkçe Dublaj mı yoksa altyazılı mı?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri