Neler Yeni

Amazon Prime Dizi Önerisi

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Merhaba, çok fazla film izleyen birisi değilimdir. Ama malum pandemi yüzünden canım iyice sıkılmaya başladı, televizyonlarda da doğru düzgün bir şey yok. Sadece The Boys izlemiştim ve beğenmiştim bunun dışında önerebileceğiniz başka bir dizi var mı?

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Çok fazla dizi-film izleyen birisi değilim ancak zamanında Prison Break izlemiştim ve sevmiştim. Hatta o sürükleyicilikle son sezonuna kadar izlemiştim. O yüzden önerebilirim.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Merhaba, çok fazla film izleyen birisi değilimdir. Ama malum pandemi yüzünden canım iyice sıkılmaya başladı, televizyonlarda da doğru düzgün bir şey yok. Sadece The Boys izlemiştim ve beğenmiştim bunun dışında önerebileceğiniz başka bir dizi var mı?
Invincible.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Prison break izlemediysen çok şey kaçırdın demektir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İngilizcen iyiyse seinfeld izle. Komik ama Türkçe'ye çevirince değil. Altyazıyı kapatıp orijinal dilinden izleyince komik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom