Amazon Prime Dizi Önerisi

Taha.

80+
Reaksiyon skoru
310
Merhaba, çok fazla film izleyen birisi değilimdir. Ama malum pandemi yüzünden canım iyice sıkılmaya başladı, televizyonlarda da doğru düzgün bir şey yok. Sadece The Boys izlemiştim ve beğenmiştim bunun dışında önerebileceğiniz başka bir dizi var mı?

Çok fazla dizi-film izleyen birisi değilim ancak zamanında Prison Break izlemiştim ve sevmiştim. Hatta o sürükleyicilikle son sezonuna kadar izlemiştim. O yüzden önerebilirim.

Merhaba, çok fazla film izleyen birisi değilimdir. Ama malum pandemi yüzünden canım iyice sıkılmaya başladı, televizyonlarda da doğru düzgün bir şey yok. Sadece The Boys izlemiştim ve beğenmiştim bunun dışında önerebileceğiniz başka bir dizi var mı?
Invincible.

Prison break izlemediysen çok şey kaçırdın demektir.

İngilizcen iyiyse seinfeld izle. Komik ama Türkçe'ye çevirince değil. Altyazıyı kapatıp orijinal dilinden izleyince komik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,509
Üyeler
190,756
Son üye
egemenc02
Geri