Çok kullanma vaktim olmadı kasa kalitesi ve tasarımı güzel klavye de hoş.. bu fiyatlara ocaktan sonra düşeceğini sanmıyorum..yorumlarda 3 aylık kullanıcı yorumları var memnun ben de kasa kalitesini ve ekran kalitesini beğendimVaow Amazon’un görselinki yanlış o zaman bu epey güzel duruyor .15.6 inç ekrandan ,kasa kalitesinden ve ısınma durumundan ne kadar memnunsunuz
Hocam sizin ön kasa ekranında 165 hz diyor bize gelecek olan damı o birde 12650h mi gelcek 12700 H mi aşırı yanlış girilmiş bilgileri Amazon’da sankiÇok kullanma vaktim olmadı kasa kalitesi ve tasarımı güzel klavye de hoş.. bu fiyatlara ocaktan sonra düşeceğini sanmıyorum..yorumlarda 3 aylık kullanıcı yorumları var memnun ben de kasa kalitesini ve ekran kalitesini beğendim
Linkteki ürünü aldıysan bilgiler doğru 165hz 12650h . 1x16 ram olması da iyi yanına uğraşmadan 16 daha ekle arkana bakmadan Amazon kalitesiyle devam et hocamHocam sizin ön kasa ekranında 165 hz diyor bize gelecek olan damı o birde 12650h mi gelcek 12700 H mi aşırı yanlış girilmiş bilgileri Amazon’da sanki
Çok tesekkurler i7 12700 den aşağı kalır yoktur diye düşünüyorum .12650 h inLinkteki ürünü aldıysan bilgiler doğru 165hz 12650h . 1x16 ram olması da iyi yanına uğraşmadan 16 daha ekle arkana bakmadan Amazon kalitesiyle devam et hocam
Çekirdek sayısı var mı var bişeyler gördüm de maksimum %10luk fark vardır diye varsayıyorum fiyatıyla karşılaştırınca hiç de öenmli değil şahsen 32500 e yakın zamanda 4050 li cihazları görmeye başlarızÇok tesekkurler i7 12700 den aşağı kalır yoktur diye düşünüyorum .12650 h in
daha gelmedi hocam bilmiyorum ama mantık aynı. vidaları sök yandan kredi kartı gibi bir şey ile yavaş yavaş ilerleye ilerleye tırnakları aç. gerisi m2 ve ramın yeri belli o kadarını hallederiz inşallah.Hocam bu aldığımız cihazın kasası tam olarak nasıl gelecek dışı amozondaki bomboş arkası başka sitelerde başka şekilde yok mudur net dış kasa resimleri ön arka
hocam bunda 3070ti var. Hatta ben bunu almayı düşünüyordum normalde youtube karşılaştırmalarında bu daha çok fps veriyor ama dlls 3 teknolojisi mi nevarmış 4060 da o teknoloji ile yeni oyunlarda o öne geçer demişler bende 4060 lı aldım. Ama bu 3070ti de indirimde ihtiyacın varsa kaçırma derim.Ula bekleyeyim dedim de kaçmış neyse 3070 ti 3080 indirime girer elbet
Bu 4060ı da bekletme sebebim msı dan acere düşmiyim diyeydi keşke akşama kalsaydı alırdım kendiminkinide şubat martta aldığım paraya verirdim zatendaha gelmedi hocam bilmiyorum ama mantık aynı. vidaları sök yandan kredi kartı gibi bir şey ile yavaş yavaş ilerleye ilerleye tırnakları aç. gerisi m2 ve ramın yeri belli o kadarını hallederiz inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bunda 3070ti var. Hatta ben bunu almayı düşünüyordum normalde youtube karşılaştırmalarında bu daha çok fps veriyor ama dlls 3 teknolojisi mi nevarmış 4060 da o teknoloji ile yeni oyunlarda o öne geçer demişler bende 4060 lı aldım. Ama bu 3070ti de indirimde ihtiyacın varsa kaçırma derim.
ben de lenovo dan acer e düşeceğim ama lenovo 1660ti bu 4060 boru değil 2 kat fps veriyor. Pişman etmez inşallah. Görseldeki pc pek şık durmuyor ama alanların attığı fotoğraflar umut verici. Bir de nitro 5 serisi için iyi diyorlar. İnşallah sorun yaşamayız hocam. Benim de amacım muhtemelen 2024 de fiyatlar daha da uçacak lenovo yu 25-30 a okutabilmek.Bu 4060ı da bekletme sebebim msı dan acere düşmiyim diyeydi keşke akşama kalsaydı alırdım kendiminkinide şubat martta aldığım paraya verirdim zaten
Yeniden indirimdeUla bekleyeyim dedim de kaçmış neyse 3070 ti 3080 indirime girer elbet