Değil hocam oyle olsa alacaktım anlık olarak bende gördüm bitti hemenYeniden indirimde
Değil hocam oyle olsa alacaktım anlık olarak bende gördüm bitti hemenYeniden indirimde
NasipDeğil hocam oyle olsa alacaktım anlık olarak bende gördüm bitti hemen
Kanka bendeki 5800h ve rx6700m 3070 ayarında laptop değişmesem bile senelerce kurtarır amma velakin şu gta 6 büyük ihtimal yüksek ayarlar için daha iyilerini isteyecek ondan update etme düşüncem var. Yoksa laptopum benim zaten iyiben de lenovo dan acer e düşeceğim ama lenovo 1660ti bu 4060 boru değil 2 kat fps veriyor. Pişman etmez inşallah. Görseldeki pc pek şık durmuyor ama alanların attığı fotoğraflar umut verici. Bir de nitro 5 serisi için iyi diyorlar. İnşallah sorun yaşamayız hocam. Benim de amacım muhtemelen 2024 de fiyatlar daha da uçacak lenovo yu 25-30 a okutabilmek.
Ohooo kafana takma o zaman kanka. Ben de gta 6 için yeniledim laptopu. Bir de malum eflasyon yüzünden. Bizim kartlar açar diye düşünüyorum gta6 yı ya. En fazla full ayar olmaz. Ama açar yani millet abartıyor gibi geldi bana.Kanka bendeki 5800h ve rx6700m 3070 ayarında laptop değişmesem bile senelerce kurtarır amma velakin şu gta 6 büyük ihtimal yüksek ayarlar için daha iyilerini isteyecek ondan update etme düşüncem var. Yoksa laptopum benim zaten iyi
İşlemcinin turbo boost özelliğini kapatsan iyi olur aslında.Arkadaşlar bu değerler normal mi siz de dener misiniz performans ayarı nihai güçte
İşlemci sıcaklığı 90-94 arası gidip geliyor
Fps 150-210 arası gidip geliyor
işlemcide sıvı metal macun kullanmadılarsa ve turbo modu kapatmazsan normal maalesef.Arkadaşlar bu değerler normal mi siz de dener misiniz performans ayarı nihai güçte
Sıcaklıkları düşürmek için fan almalısınız. Hava akışını biraz rahatlatır. Dün Cs go oynadım fakat bu sıcaklıkları görmedim.Arkadaşlar bu değerler normal mi siz de dener misiniz performans ayarı nihai güçte
Aynı cihazda mı oynadınız hocam ve fanla mı kullanıyorsunuzSıcaklıkları düşürmek için fan almalısınız. Hava akışını biraz rahatlatır. Dün Cs go oynadım fakat bu sıcaklıkları görmedim.
12700 modelini kullanıyorum hocam. Çok farkı olacağını sanmam.Aynı cihazda mı oynadınız hocam ve fanla mı kullanıyorsunuz
Hocam teşekkürler, konudan farklı sıcaklık değerlerin nasıl 1 haftadır uğraşıyorum laptop soğutucusuyla 90 derecelerdeyim 94e kadar bile görüyor csgo ve valorantta .. bi çözüm bulamadım sende durum nedirDostlar bu gün ram ilavesi için içini açtım. Ram metal kutunun içerisinde. Onu sökünce ulaşıyoruz. Markası SK hynix 16 GB 4800 mhz tek modül.