Amazon prime hakkında 2 soru

Özgür35

80+
Reaksiyon skoru
62
1.Amazon prime alınca prime video ve prime gaming aynı anda mı aktif oluyor yoksa ayrı ayrı mı almak zorundayız?
2.Amazon prime videonun netflix ve disney plus'dan kullanışlılık olarak çok farkı var mı? (örneğin prime video içerisindeki içerikleri izlemek için kiralama tarzı olayları var mı yoksa tamamını ücretini ödedikten sonra izleyebiliyormuyuz?)

1.Amazon prime alınca prime video ve prime gaming aynı anda mı aktif oluyor yoksa ayrı ayrı mı almak zorundayız?
2.Amazon prime videonun netflix ve disney plus'dan kullanışlılık olarak çok farkı var mı? (örneğin prime video içerisindeki içerikleri izlemek için kiralama tarzı olayları var mı yoksa tamamını ücretini ödedikten sonra izleyebiliyormuyuz?)
1) amazon prime alınca hepsi aktif oluyor hepsini ayrı ayrı ödemiyorsun
2) prime alınca izleyebiliyorsun, ayrı ücret yok

1) amazon prime alınca hepsi aktif oluyor hepsini ayrı ayrı ödemiyorsun
2) prime alınca izleyebiliyorsun, ayrı ücret yok
Cevabın için teşekkür ederim fiyatı çok ucuz olduğu için tereddüt ettim biraz bu ay almayı planlıyorum önerir misin?

Prime'la bedava kargo, Prime Video, Prime Gaming ve bedava Twitch aboneliği geliyor direkt. Hepsi beraber yani ek ücret ödemiyorsun.
Prime aldıktan sonra Prime Video'daki bütün içerikleri ücretsiz izleyebilirsin. yalnız Prime uygulaması özellikle bilgisayarda Netflix ve Disney'e göre biraz daha az kullanışlı.

Cevabın için teşekkür ederim fiyatı çok ucuz olduğu için tereddüt ettim biraz bu ay almayı planlıyorum önerir misin?
İlk ay ücretsiz oluyor dene beğenmezsen almazsın bir daha. Ben prime gaming oyunları için alıyorum arada bir. Prime videosuna baktım hoşuma gitmedi. Alışveriş de yapmadığımdan ücretsiz kargoyla da işim yok. Yani film izliyorsan, sürekli alışveriş vs yapıyorsan al iyi olur

Papara ve Paycell ile 4TL ye denk geliyor verdiği şeyler fiyatına göre inanılmaz

En iyisi 1 ay deneyeyim içerikleri güzel gibi çünkü yorumlarınız için teşekkürler.Bu arada assassin's creed de kaçmaz.

Prime ile sorduğun soruların hepsinin cevabı ayrı ücret yok, hepsini tek bir prime üyelik ile almış sayılıyorsun.

Geri