Amazon Prime odemelerde ucret cekmiyor, bedava urun aliyorum?

Armi3067

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
999
Iyi forumlar dilerim herkese tam suan amazondan bir alisveris yaptim fakat ne 3D Secure icin bir kod gonderdi ne de kartimdan para cekildi, siparis onaylandi ve urun yarin teslim edilecek diyor. Kart bilgilerini kontrol ettigimde bir problem yok ve internetimde de bir problem yok. Hatta az once 5090 ekran karti satin aldim tek cekim ve onu da onayladi ama kartta o kadar para yok zaten ve yine 3D Secure icin telefonuma kod gondermedi. Kullandigim kart garanti banka karti, sanal kart kullaniyorum, kart hareketlerinde de hic bir sey gozukmuyor. Bu nede olur? rtx 5090 iptal ettim, *ot korkusundan, suan anlam veremedigim bir sekilde bedava istedigim her seyi alabbiliyorm. Prime gecerli urunlerde, denedim sadece ve oluyor??? Gorseldeki iki urunun ucreti cekilmedi ve 5090 alip sonra iade ettim, bu sorun nedir ve neyden kaynaklanir. Kartta tam bu iki urun kadar para vardi bende baktim bedavaya aldim hemen parayi baska hesaba gonderdim :D artik isteselerde cekemezler de garip bir hata suan, istedigimi alabiliyorum.

Ekler

• Screenshot (5).webp
    Screenshot (5).webp
    26.5 KB · Hit: 112
İptal olur o iki siparişte.

Iyi forumlar dilerim herkese tam suan amazondan bir alisveris yaptim fakat ne 3D Secure icin bir kod gonderdi ne de kartimdan para cekildi, siparis onaylandi ve urun yarin teslim edilecek diyor. Kart bilgilerini kontrol ettigimde bir problem yok ve internetimde de bir problem yok. Hatta az once 5090 ekran karti satin aldim tek cekim ve onu da onayladi ama kartta o kadar para yok zaten ve yine 3D Secure icin telefonuma kod gondermedi. Kullandigim kart garanti banka karti, sanal kart kullaniyorum, kart hareketlerinde de hic bir sey gozukmuyor. Bu nede olur? rtx 5090 iptal ettim, *ot korkusundan, suan anlam veremedigim bir sekilde bedava istedigim her seyi alabbiliyorm. Prime gecerli urunlerde, denedim sadece ve oluyor??? Gorseldeki iki urunun ucreti cekilmedi ve 5090 alip sonra iade ettim, bu sorun nedir ve neyden kaynaklanir. Kartta tam bu iki urun kadar para vardi bende baktim bedavaya aldim hemen parayi baska hesaba gonderdim :D artik isteselerde cekemezler de garip bir hata suan, istedigimi alabiliyorum.
ban amazon primeyi 2 senedir ödemeden kullanıyorum

Neden oluyor peki hocam, urunleri almak istiyorum parayi tekrar garanti hesabina gonderdim de hala cekilmedi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ban amazon primeyi 2 senedir ödemeden kullanıyorum
Burada ki konu amazon prime aboneligi degil hocam, prime bazli urunlerde suan ucret cekmiyor istedigimi alabiliyorum ve ilk defa oluyor bu.

Hocam bu urunler iptal olmadi diyelim ki geldi ve bedavaya aldim, benden herkese 5090 :D

illaki durumu fark ediceklerdir ve bunların parasını senden bi şekilde alırlar

illaki durumu fark ediceklerdir ve bunların parasını senden bi şekilde alırlar
Almasinlar hocam, 5090 ismarlicam, almasinlar o yuzden.

:D

Illa iptal olur veya alirlar da cok sasirdim yani

Almasinlar hocam, 5090 ismarlicam, almasinlar o yuzden.

:D

Illa iptal olur veya alirlar da cok sasirdim yani
İptal oluyor hocam nerden bildiğimi sormayın

Hocam amazonda ürünü kartta para olmadan ödemede sipariş verebiliyorsunuz. Ancak siparişi verdikten sonra 5 dakika civarında mail geliyor siparişte ödeme sorunu olduğuna dair. Yani aslında ürün size rezerve edilmiş gibi oluyor ve amazon 24 saat içinde doğru şekilde ödeme yapmanızı istiyor. Yoksa siparişi iptal ediyor. Eğer sen sipariş verdikten sonra 30 40 dakika geçipte mail gelmiyorsa ve sipariş normal gözüküyorsa ilginç

Geri