Neler Yeni

Amazon Prime'da standart teslimat ile gönderim

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Genelde amazon üzerinden alışveriş yaptığınız zaman siparişlerim bölümüne girerek mevcut siparişin teslimat türünü seçebilirsiniz tabi her ürün için aynı değil. Almanya'da yaşıyorum ve amazon'u sıkça kullanıyorum teslimat konusunda gecikme kolay kolay olmadı bu zamana kadar.

JaraiYas

80+
bende de öyle baya uzun gözüküyordu ama genelde sonraki gün kargoya verildi

Aldığın ana kart ne ? Benim dün geldi b550 tomahawk bugün de oyunuma başvurdum
Aynı kartın b460 olanı 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde amazon üzerinden alışveriş yaptığınız zaman siparişlerim bölümüne girerek mevcut siparişin teslimat türünü seçebilirsiniz tabi her ürün için aynı değil. Almanya'da yaşıyorum ve amazon'u sıkça kullanıyorum teslimat konusunda gecikme kolay kolay olmadı bu zamana kadar.
Amazon Türkiye için teslimat şeçme yok eğer ürün Amazon Prime ile ekspres teslimat destekliyor ve prime üyeligin varsa otomatik atıyor.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Aynı kartın b460 olanı 🙂

Amazon Türkiye için teslimat şeçme yok eğer ürün Amazon Prime ile ekspres teslimat destekliyor ve prime üyeligin varsa otomatik atıyor.
31 aralıkta kampanya bitiyor :( malesef alamıyacaksın

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
31 aralıkta kampanya bitiyor :( malesef alamıyacaksın
Genelde bu tarz durumlarda satın alınan tarih baz alınır. Ve hatta bir çok marka oyun hediye ederken iade sürecinin geçmesini bekler. Vakti zamanında Amd'nin 2 oyun verecen bir kampanyası vardı Dmc 5 ve Division 2 almıştım. Oyunları alabilmem için 14 günlük iade sürecinin bitmesini beklemişlerdi ve süre bitene kadar kampanya da bitmişti. Lakin ben kampanya süresi içerisinde sipariş ettiğim için herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Umarım daha önce 3 kere alışveriş yaptım böyle bir sorun yaşamadım.
1608842196065.png

Hocam ben mi körüm? :D
1608842235781.png

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Genelde bu tarz durumlarda satın alınan tarih baz alınır. Ve hatta bir çok marka oyun hediye ederken iade sürecinin geçmesini bekler. Vakti zamanında Amd'nin 2 oyun verecen bir kampanyası vardı Dmc 5 ve Division 2 almıştım. Oyunları alabilmem için 14 günlük iade sürecinin bitmesini beklemişlerdi ve süre bitene kadar kampanya da bitmişti. Lakin ben kampanya süresi içerisinde sipariş ettiğim için herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım.
Ozm oluyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı

JaraiYas

80+
Derdim oyun degil hocam kartın gelmesi hikaye tabanlı oyundan çok rekabetci yakılıyorum zaten.

Standart bendeki de.
Aldığın ürün prime ekspres teslimat mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Derdim oyun degil hocam kartın gelmesi hikaye tabanlı oyundan çok rekabetci yakılıyorum zaten.

Aldığın ürün prime ekspres teslimat mı?
Olsun hocam alırsınız durur kenarda kötü gün dostu oynayacak bir şey bulamadığınız anda ilaç gibi gelir. Ayrıca hakkınız olan bişeyi almamanız için sebep yok. Dediğim gibi kampanya süresi içerisinde sipariş ettiğiniz için alırsınız oyununuzu aklınızda bulunsun. Almanızı tavsiye ederim.

Top Bottom