Son zamanlar da fazlasıyla takip ettiğim ürünlerde ciddi indirimler var. Bir bakın derim Özellikle ben Govee RGBIC LED şeridi almak istiyordum ama maalesef para yok
Kasanın içine renk katmak için kullanılabilir mi?Son zamanlar da fazlasıyla takip ettiğim ürünlerde ciddi indirimler var. Bir bakın derim Özellikle ben Govee RGBIC LED şeridi almak istiyordum ama maalesef para yok
Kasanın içine renk katmak için kullanılabilir mi?
Kusura bakmayın yeni gördüm. Galiba bütün ledlerin farklı farklı yanmasından bahsediyorsunuz. O sadece Govee olan model de var.Bu bütün linkler için soruyorum ambilight özelliği var mı ? Bazılarında 8 mod muziğe göre renk filan yazıyorda emin olamadım?
Bunların hepsi 5 metre ve üstü olduğundan önermem. Eğer alacaksanız arkadaşın attığı gibi Coolmon tarzı şeylere bakabilirsiniz. Bunun Aliexpress de satılan versiyonu da var daha ucuza geliyor isterseniz atabilirim.Kasanın içine renk katmak için kullanılabilir mi?
Hocam o RGBİC değil yani her led ayrı ayrı yanmıyor. Ama oda iş görür.
1 aydır takip ediyorum önceden 500TL civarlarındaydı ama şuan 400TL, bence gayet iyi.60 TL ithalat depozityosu var
Hocam youtube üzerinde videoları var isterseniz izleyebilirsiniz. Aydınlatma bence gayet iyi.metre başına 60 led olsa alınırdı ama ambiyans olarak 30 da idare eder tabi. ihtiyaqcım yok ama canım çekmedi değil ilkini