🔥İndirim Amazon RGB LED şerit indirimleri

RGB değil de ARGB'ler çok aşırı hoşuma gidiyor Govee'i almamak için zor duruyorum

Kasanın içine renk katmak için kullanılabilir mi?

kasa içi bunun gibi ürünler daha güzel olur. florasan tipli

Bu bütün linkler için soruyorum ambilight özelliği var mı ? Bazılarında 8 mod muziğe göre renk filan yazıyorda emin olamadım?

Bu bütün linkler için soruyorum ambilight özelliği var mı ? Bazılarında 8 mod muziğe göre renk filan yazıyorda emin olamadım?
Kusura bakmayın yeni gördüm. Galiba bütün ledlerin farklı farklı yanmasından bahsediyorsunuz. O sadece Govee olan model de var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın içine renk katmak için kullanılabilir mi?
Bunların hepsi 5 metre ve üstü olduğundan önermem. Eğer alacaksanız arkadaşın attığı gibi Coolmon tarzı şeylere bakabilirsiniz. Bunun Aliexpress de satılan versiyonu da var daha ucuza geliyor isterseniz atabilirim.

metre başına 60 led olsa alınırdı ama ambiyans olarak 30 da idare eder tabi. ihtiyaqcım yok ama canım çekmedi değil ilkini

Hocam o RGBİC değil yani her led ayrı ayrı yanmıyor. Ama oda iş görür.

60 TL ithalat depozityosu var
1 aydır takip ediyorum önceden 500TL civarlarındaydı ama şuan 400TL, bence gayet iyi.

metre başına 60 led olsa alınırdı ama ambiyans olarak 30 da idare eder tabi. ihtiyaqcım yok ama canım çekmedi değil ilkini
Hocam youtube üzerinde videoları var isterseniz izleyebilirsiniz. Aydınlatma bence gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri