Hocam bekleyin biraz eğer hala cekmezse satıcıya yazınAmazon Türkiyeden HyperX Cloud 2 istedim sipariş verildi sanırım kargoya da teslim etmişler yola çıkmamış henüz ama para kesilmedi hesabımdan bankadan sms onayı falan da istemedi hiç öderken ilginç Alıntıyı görüntüle
Hocam genelde geç çekiliyor bende de aynısı oldu 1 2 gün sonra para çekildiAmazon Türkiyeden HyperX Cloud 2 istedim sipariş verildi sanırım kargoya da teslim etmişler yola çıkmamış henüz ama para kesilmedi hesabımdan bankadan sms onayı falan da istemedi hiç öderken ilginç Alıntıyı görüntüle
Bende neden direk çekmiştiAmazon geç çekiyor hocam
Hocam bekleyin biraz eğer hala cekmezse satıcıya yazın
Hocam genelde geç çekiliyor bende de aynısı oldu 1 2 gün sonra para çekildi
alınca hemen çekmiyo parayı bi süre sonra çekiyo merak etme
Amazon geç çekiyor hocam
provizyonda bekleyen işlemleri kontrol edin. satıcı amazon olmadığı zamanlarda bazen işlem provizyonda bekler.
onlar açısından biraz riskli değil mi yani kargoya verildikten sonra kartı hesabımdan kaldırırsam çekmeme ihtimali doğuyor onlar açısından biraz riskli sanırımamazon.com.tr de sitenin en altında bize ulaşın(müşteri hizmetleri) diye bir bölüm var oradan telefon ile yada chat aracılığıyla amazon temsilcisine bağlanıp sorabilirsin tıpkı diğer e-ticaret siteleri gibi.
Hata olmuştur büyük ihtimalleonlar açısından biraz riskli değil mi yani kargoya verildikten sonra kartı hesabımdan kaldırırsam çekmeme ihtimali doğuyor onlar açısından biraz riskli sanırım
bir sorun var yok demedim amazonun böyle bi açığı var mı yok mu onu tartışmak için açtım konuyu son yazdığım mesajda da konu bu zatenamazon yurt dışı sitelerinde uk-de-it-es-fr gibi ürünü kargolanacağı zaman parayı çekiyor.
türkiye'de ise anında çekiyor zaten 3d diye bir olay yok sen sms onayı falan demişsin amazonda 3d hiçbir zaman olmadı direkt çeker bazen provizyonda kalıyor. dediğim gibi eğer bir sorun var diyorsan amazona sor burada kimse yardımcı olamaz.