Neler Yeni

Amazon sipariş verdim para çekilmedi

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
Amazon Türkiyeden HyperX Cloud 2 istedim sipariş verildi sanırım kargoya da teslim etmişler yola çıkmamış henüz ama para kesilmedi hesabımdan bankadan sms onayı falan da istemedi hiç öderken ilginç
DF84B123-4A64-4401-8849-06DD699571A3.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Amazon Türkiyeden HyperX Cloud 2 istedim sipariş verildi sanırım kargoya da teslim etmişler yola çıkmamış henüz ama para kesilmedi hesabımdan bankadan sms onayı falan da istemedi hiç öderken ilginç Alıntıyı görüntüle
Hocam bekleyin biraz eğer hala cekmezse satıcıya yazın

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Amazon Türkiyeden HyperX Cloud 2 istedim sipariş verildi sanırım kargoya da teslim etmişler yola çıkmamış henüz ama para kesilmedi hesabımdan bankadan sms onayı falan da istemedi hiç öderken ilginç Alıntıyı görüntüle
Hocam genelde geç çekiliyor bende de aynısı oldu 1 2 gün sonra para çekildi

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ahmet
alınca hemen çekmiyo parayı bi süre sonra çekiyo merak etme

Allmuted

80+ Bronze
Amazon geç çekiyor hocam

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
amazon.com.tr de sitenin en altında bize ulaşın(müşteri hizmetleri) diye bir bölüm var oradan telefon ile yada chat aracılığıyla amazon temsilcisine bağlanıp sorabilirsin tıpkı diğer e-ticaret siteleri gibi.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bekleyin biraz eğer hala cekmezse satıcıya yazın
Hocam genelde geç çekiliyor bende de aynısı oldu 1 2 gün sonra para çekildi
alınca hemen çekmiyo parayı bi süre sonra çekiyo merak etme
Amazon geç çekiyor hocam
provizyonda bekleyen işlemleri kontrol edin. satıcı amazon olmadığı zamanlarda bazen işlem provizyonda bekler.
amazon.com.tr de sitenin en altında bize ulaşın(müşteri hizmetleri) diye bir bölüm var oradan telefon ile yada chat aracılığıyla amazon temsilcisine bağlanıp sorabilirsin tıpkı diğer e-ticaret siteleri gibi.
onlar açısından biraz riskli değil mi yani kargoya verildikten sonra kartı hesabımdan kaldırırsam çekmeme ihtimali doğuyor onlar açısından biraz riskli sanırım

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
amazon yurt dışı sitelerinde uk-de-it-es-fr gibi ürünü kargolanacağı zaman parayı çekiyor.
türkiye'de ise anında çekiyor zaten 3d diye bir olay yok sen sms onayı falan demişsin amazonda 3d hiçbir zaman olmadı direkt çeker bazen provizyonda kalıyor. dediğim gibi eğer bir sorun var diyorsan amazona sor burada kimse yardımcı olamaz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,394
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Amazon'un ne yapacağı belli olmaz, zaten anında çekiyor bazen 1-2 gün sonra çekiyor :D

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
amazon yurt dışı sitelerinde uk-de-it-es-fr gibi ürünü kargolanacağı zaman parayı çekiyor.
türkiye'de ise anında çekiyor zaten 3d diye bir olay yok sen sms onayı falan demişsin amazonda 3d hiçbir zaman olmadı direkt çeker bazen provizyonda kalıyor. dediğim gibi eğer bir sorun var diyorsan amazona sor burada kimse yardımcı olamaz.
bir sorun var yok demedim amazonun böyle bi açığı var mı yok mu onu tartışmak için açtım konuyu son yazdığım mesajda da konu bu zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,523
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom