Amazon taksit seçeneği gözükmüyor

Faeklı bir kartınız yokmu master

hocam o dediğin 1000g güç kaynağını 6 taksitle aldım, troy karta da oluyor
büyük ihtimalle diğer üründe taksit olmuyor olabilir, ikisini karşılaştırın

sizin banka kartı taksitlerde görünüyor mu onu kontrol edin amazondan
ziraat bankası peşin fiyatına 2 3 6 9 taksit yapıyor hep amazon hemde bankartta belirttiği üzere fakat anlamadığım bir sorun üzerine olmuyor hocam farklı hesapdan denemek sizce sorunu çözer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faeklı bir kartınız yokmu master
yok hocam tek kart kullanıyorum buda zaten yeni geldi bankayı arayıp belirtmediğim için troy göndermişler

ziraat bankası peşin fiyatına 2 3 6 9 taksit yapıyor hep amazon hemde bankartta belirttiği üzere fakat anlamadığım bir sorun üzerine olmuyor hocam farklı hesapdan denemek sizce sorunu çözer mi

yok hocam tek kart kullanıyorum buda zaten yeni geldi bankayı arayıp belirtmediğim için troy göndermişler
Fa3klı bir banka kulanmıyormusunuz yazık olur

farklı bir bankadan kredi kartım yok hocam harcamalar tek bir yerde toparlansın diye ziraat tercih etmiştim bayadırda kullanıcısıyım ilk defa üzdü kendisi
Troy kartım gelmedi gelse bende bakardım garipmiş troya taksit olmaması

kart kayıtlıydı bir umut denedim ama nafile hocam yine taksit seçeneği gözükmedi

denedim hocam ondada gözükmüyor
olması lazım ama garip. telefondan giriyorsanız pcden web sitesinden girmeyi deneyin şu şekilde çıkması lazım normalde. Olmadı başka hesaptan deneyin veya başka kart ile deneyin aklıma başka bişey gelmiyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-23 222219.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-23 222219.webp
    62.1 KB · Hit: 18
olması lazım ama garip. telefondan giriyorsanız pcden web sitesinden girmeyi deneyin şu şekilde çıkması lazım normalde. Olmadı başka hesaptan deneyin veya başka kart ile deneyin aklıma başka bişey gelmiyor
hocam bu şekilde herhangi bir seçenek sundurtmuyor

Garanti kullanıyorum var bende. Sizin kartta o kampanya yoktur. Takip ettiğim ürünler.

7800x3d
MSI B850 Tomahawk Max
Asus Rog Strix 1000

Bunlar almayı plandıklarım
hocam takip ettiğiniz için belirtmek istedim asusun psu stokta 12 tane gözüküyor aklınızdan çıkmasın :)

Ekler

• 1766518188598.webp
    1766518188598.webp
    10.9 KB · Hit: 11
bankanın uygulamasından kredi kartına bağlı sanal kart oluşturup deneyin hocam belki olur. Bir de yanlışlıkla banka kartının no sunu girmiş olabilir misiniz
kontrol ettim kart bilgileri doğru bir sanal kart deneyeyim belki o olur

kontrol ettim kart bilgileri doğru bir sanal kart deneyeyim belki o olur
1766518790133.webp
buda başarısız bir girişim oldu yapacakta başka bir şey kalmadı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,570
Üyeler
189,108