ziraat bankası peşin fiyatına 2 3 6 9 taksit yapıyor hep amazon hemde bankartta belirttiği üzere fakat anlamadığım bir sorun üzerine olmuyor hocam farklı hesapdan denemek sizce sorunu çözer mihocam o dediğin 1000g güç kaynağını 6 taksitle aldım, troy karta da oluyor
büyük ihtimalle diğer üründe taksit olmuyor olabilir, ikisini karşılaştırın
sizin banka kartı taksitlerde görünüyor mu onu kontrol edin amazondan
yok hocam tek kart kullanıyorum buda zaten yeni geldi bankayı arayıp belirtmediğim için troy göndermişlerFaeklı bir kartınız yokmu master
Fa3klı bir banka kulanmıyormusunuz yazık olurziraat bankası peşin fiyatına 2 3 6 9 taksit yapıyor hep amazon hemde bankartta belirttiği üzere fakat anlamadığım bir sorun üzerine olmuyor hocam farklı hesapdan denemek sizce sorunu çözer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam tek kart kullanıyorum buda zaten yeni geldi bankayı arayıp belirtmediğim için troy göndermişler
farklı bir bankadan kredi kartım yok hocam harcamalar tek bir yerde toparlansın diye ziraat tercih etmiştim bayadırda kullanıcısıyım ilk defa üzdü kendisiFa3klı bir banka kulanmıyormusunuz yazık olur
Troy kartım gelmedi gelse bende bakardım garipmiş troya taksit olmamasıfarklı bir bankadan kredi kartım yok hocam harcamalar tek bir yerde toparlansın diye ziraat tercih etmiştim bayadırda kullanıcısıyım ilk defa üzdü kendisi
olması lazım ama garip. telefondan giriyorsanız pcden web sitesinden girmeyi deneyin şu şekilde çıkması lazım normalde. Olmadı başka hesaptan deneyin veya başka kart ile deneyin aklıma başka bişey gelmiyorkart kayıtlıydı bir umut denedim ama nafile hocam yine taksit seçeneği gözükmedi
denedim hocam ondada gözükmüyor
hocam bu şekilde herhangi bir seçenek sundurtmuyorolması lazım ama garip. telefondan giriyorsanız pcden web sitesinden girmeyi deneyin şu şekilde çıkması lazım normalde. Olmadı başka hesaptan deneyin veya başka kart ile deneyin aklıma başka bişey gelmiyor
hocam takip ettiğiniz için belirtmek istedim asusun psu stokta 12 tane gözüküyor aklınızdan çıkmasınGaranti kullanıyorum var bende. Sizin kartta o kampanya yoktur. Takip ettiğim ürünler.
7800x3d
MSI B850 Tomahawk Max
Asus Rog Strix 1000
Bunlar almayı plandıklarım
bankanın uygulamasından kredi kartına bağlı sanal kart oluşturup deneyin hocam belki olur. Bir de yanlışlıkla banka kartının no sunu girmiş olabilir misinizhocam bu şekilde herhangi bir seçenek sundurtmuyor
kontrol ettim kart bilgileri doğru bir sanal kart deneyeyim belki o olurbankanın uygulamasından kredi kartına bağlı sanal kart oluşturup deneyin hocam belki olur. Bir de yanlışlıkla banka kartının no sunu girmiş olabilir misiniz
kontrol ettim kart bilgileri doğru bir sanal kart deneyeyim belki o olur
bi canlı destekle görüş hocam belki yardımcı olurlarkontrol ettim kart bilgileri doğru bir sanal kart deneyeyim belki o olur
Alıntıyı görüntülebuda başarısız bir girişim oldu yapacakta başka bir şey kalmadı galiba
10 tane kalmışhocam bu şekilde herhangi bir seçenek sundurtmuyor
hocam takip ettiğiniz için belirtmek istedim asusun psu stokta 12 tane gözüküyor aklınızdan çıkmasın![]()