Neler Yeni

Amazon Telefon İadesinde Sorun Yaşanır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
Herkese merhaba,

Amazon Türkiye'den Samsung S24 almayı düşünüyorum. 30 gün iade hakkı yazıyor. Ben de teyit etme amaçlı müşteri hizmetleri ile yazıştım ve bana jelatinini söküp, sim kartını takıp, telefonu kullansam bile fabrika ayarlarına döndermem ve cihazın kutusu ile hasarsız şekilde göndermem şartıyla iade kabul ettiklerini söyledi. Sizce bu topa girilir mi? Daha önce deneyimleyen var mı?

Not: Satıcı Amazon.com.tr

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba,

Amazon Türkiye'den Samsung S24 almayı düşünüyorum. 30 gün iade hakkı yazıyor. Ben de teyit etme amaçlı müşteri hizmetleri ile yazıştım ve bana jelatinini söküp, sim kartını takıp, telefonu kullansam bile fabrika ayarlarına döndermem ve cihazın kutusu ile hasarsız şekilde göndermem şartıyla iade kabul ettiklerini söyledi. Sizce bu topa girilir mi? Daha önce deneyimleyen var mı?

30 gün içerisinde dedikleri gibi kullanıp geri verirsen alıyorlar. Amazonda çoğu ürün bu şekilde.

PNSHER

80+ Bronze
Herkese merhaba,

Daha almadan niye iade etmeyi düşünüyorsunuz ki? Amazonun sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha almadan niye iade etmeyi düşünüyorsunuz ki? Amazonun sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Halihazırda A52 kullanıcısıyım. Android kullanmaya devam etmek de işime gelir hatta ama YD 16 pro ile TR S24 arasında kaldım. Eğer S24 beni kamera performansı açısından tatmin ederse bunu kullanmaya devam edeceğim. Performansı hakkında internetten izlediğim videolardan pek bir çıkarım yapamadım. Kamerası da işime çok yarayacak o yüzden emin olmam gerekiyor hangisini alırsam alayım. Bu sebeple iade politikasını merak ettim.
Hocam boyle dusunenler yuzunden amazon da son demlerini yasiyor turkiyede.
Nasıl düşünüyormuşum? Düşüncemi yazmadan yorum yapmışsın, firmanın bana tanıdığı hakkı sorguluyorum sorun nedir?

PNSHER

80+ Bronze
Halihazırda A52 kullanıcısıyım. Android kullanmaya devam etmek de işime gelir hatta ama YD 16 pro ile TR S24 arasında kaldım. Eğer S24 beni kamera performansı açısından tatmin ederse bunu kullanmaya devam edeceğim. Performansı hakkında internetten izlediğim videolardan pek bir çıkarım yapamadım. Kamerası da işime çok yarayacak o yüzden emin olmam gerekiyor hangisini alırsam alayım. Bu sebeple iade politikasını merak ettim.

Nasıl düşünüyormuşum? Düşüncemi yazmadan yorum yapmışsın, firmanın bana tanıdığı hakkı sorguluyorum sorun nedir?
Herhangi bir teknoloji mağazasına gidip cihazın kamera performansına bakabilirsiniz hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir teknoloji mağazasına gidip cihazın kamera performansına bakabilirsiniz hocam.
Ortama ve ışığa göre kamera performansının ne denli değişkenlik gösterdiğini, bu çıktıların instagramda vs. nasıl sonuç vereceğini bilmem gerekiyor. YouTube'da amiral gemilerin testleri mevcut, bakındım ama tatmin edecek bir video bulamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Güler
Ortama ve ışığa göre kamera performansının ne denli değişkenlik gösterdiğini, bu çıktıların instagramda vs. nasıl sonuç vereceğini bilmem gerekiyor. YouTube'da amiral gemilerin testleri mevcut, bakındım ama tatmin edecek bir video bulamadım.
Ben söyleyim direk 16 pronun kamerası s24 ten daha iyi s25in kamerası 16 pro dan daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama aralarındaki fark dağlar kadar değil fark edemeyeceğin kadar ufak farklar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada İos mi android mi sorusunu sor kendine

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İsmail

Kanka “beni tatmin ederse” demissin urun seni tatmin etmezse geri gondereceksin. Sence o urune sonra ne olacak? Ikinci el diye daha dusuge satacaklar. Bak ne guzel yukarida sana fikir vermisler. Eger sende azicik kafani yorsaydin zaten urunu almadan once baska bir yerde deneyimleyip daha sonra siparis vermenin daha mantikli oldugunu anlardin. Benim icin bir sorun yok.

Son düzenleme:

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ahmet Aydın
mağzada dene boşuna firmayida kendinide uğraştirma hak sana tanınmış ama keyfi olarak yapmak açıkası hoşnut bir haraket değil..

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Alameşe
Herkese merhaba,

Denemeleri sırasıyla yapın. Direkt sim kartı takmayın.
Kargoyu teslim alırken kutusunu inceleyin sorun varsa tutanak tutturun. Video çekerek kutu açılımı yapın. Video çekmeye devam ederken telefonu kutusundan çıkarın ve kameraya sağını solunu gösterin. Dışında bir problem yoksa videoyu kapatabilirsiniz. Lazım olursa çok işinizi görür.
Telefonu da sim kartı takmadan denemelerinizi yapın. Bolca inceleyin, sorun yoksa en son sim kartı takın.
Başınıza iş gelirse rahat edersizin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
Kanka “beni tatmin ederse” demissin urun seni tatmin etmezse geri gondereceksin. Sence o urune sonra ne olacak? Ikinci el diye daha dusuge satacaklar. Bak ne guzel asagida sana fikir vermisler. Eger sende azicik kafani yorsaydin zaten urunu almadan once baska bir yerde deneyimleyip daha sonra siparis vermenin daha mantikli oldugunu anlardin. Benim icin bir sorun yok.
Yaklaşık 40 bin lira vereceğim bir ürüne kafamı tabi ki yordum, çok yorduğum için bu alternatifleri değerlendiriyorum yoksa mağazadan 2dk bakıp aa bu güzelmiş deyip almak asıl benim için yanıltıcı olurdu. Şirket babamın oğlu değil, tanıdığı hakkı kullanmamda hiç bir sorun yok. Her şeyi çok biliyorsunuz. Sen alacağın zaman öyle yaparsın amazonun selameti için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,428
Üyeler
166,208
Son üye
rulinq11
Top Bottom