Ben sana 2 dk magazada bakip satin al mi dedim? Magazadayken kamerasina bakabilirsin telefonun gucune, akiciligina, arayuzune vb aklina gelen her seye bakabilirsin(tabi telefonun icini acip incelemek gibi bir amacin varsa orasini bilemem). Sirket benim de babamin oglu degil. Yalnizca empati yaparak dusundugun zaman senin keyfin ya da “tatmin edilmen”e bagli olarak telefonu alip hicbir sorun olmadan iade etmen cok etik durmuyor. Tamam senin oyle bir hakkin var ona diyecek bir seyim yok ancak herkes telefon alip telefonda hicbir kusur olmamasina ragmen sirf begenmedigi icin iade ederse, bu tarz firmalar(sana kosulsuz iade hakki taniyan firmalar) yarin obur gun turkiyeden cekilirse birak telefonun jelatinini acip kullandiktan sonra iade etmeyi kusurlu olan urunu bile iade edemez hale geliriz. Uzun lafin kisasi bana giren cikan bir sey yok yapacagin seyin dogru oldugunu dusunuyorsan yapabilirsin. Ya da arkadaslarin dedigi gibi denedikten sonra da satin alabilirsin. Tercih senin. Iyi forumlar.Yaklaşık 40 bin lira vereceğim bir ürüne kafamı tabi ki yordum, çok yorduğum için bu alternatifleri değerlendiriyorum yoksa mağazadan 2dk bakıp aa bu güzelmiş deyip almak asıl benim için yanıltıcı olurdu. Şirket babamın oğlu değil, tanıdığı hakkı kullanmamda hiç bir sorun yok. Her şeyi çok biliyorsunuz. Sen alacağın zaman öyle yaparsın amazonun selameti için.
Son düzenleme: