Amazon.tr den aldığım gamepad gelmediği halde teslimat denendi diyor

wthr

80+
Reaksiyon skoru
86
Dün sipariş ettim akşam 8 de gelcek gözüküyordu gelmedi ve üzgünüz göndercez fln yazdılar Şimdide baktığımda 2 saat önce evime gelmişler ve evde bulamamışlar sanırım bu şekilde yazıyor ki evden çıkmadım kapı çalsa duyardım ve gece 12 de hangi kargo şirktei teslimat yapıyor onu da anlamadım kargo şirketi AGT diye biryer ilk kez görüyorum zaten mng fln olsa geç de gelse geliyo bari bilindik şirketler yarın fln gelir mi yoksa sistemsel hata fln var mıdır bunların gidip alma yeride yok ille kendileri getircekler bide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech tarafından gönderilmesine rağmen böyle bir sorun oldu orjinal logitech ve yurtiçi kargolama sonuçta bunu diyor bana
1658011712771.png

Gün içinde yetiştirememişler işte. Bu gün yarın getirirler.

Dün sipariş ettim akşam 8 de gelcek gözüküyordu gelmedi ve üzgünüz göndercez fln yazdılar Şimdide baktığımda 2 saat önce evime gelmişler ve evde bulamamışlar sanırım bu şekilde yazıyor ki evden çıkmadım kapı çalsa duyardım ve gece 12 de hangi kargo şirktei teslimat yapıyor onu da anlamadım kargo şirketi AGT diye biryer ilk kez görüyorum zaten mng fln olsa geç de gelse geliyo bari bilindik şirketler yarın fln gelir mi yoksa sistemsel hata fln var mıdır bunların gidip alma yeride yok ille kendileri getircekler bide

Logitech tarafından gönderilmesine rağmen böyle bir sorun oldu orjinal logitech ve yurtiçi kargolama sonuçta bunu diyor bana Alıntıyı görüntüle
klasik agt hocam yarın müşteri hizmetlerini arayın derim

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr
Kolay gelsin'le çalışan amazon ne olduda agt gibi dandik bir firmayla iş yapmaya başladı bende anlamış değilim. Ben bir ürünün kargosunu kolay gelsin getirmiyorsa almıyorum artık.

Gün içinde yetiştirememişler işte. Bu gün yarın getirirler.
Hocam alakası olduğunu düşünmüyorum. Mailde bana gelip bulamadıklarını söylüyorlar sistemsel hata sanırım 9 dan sonra teslimat yapılmaz diye düşünüyorum
Ekran görüntüsü 2022-07-17 015941.png
Yani tamam getirmediler ama bari getirdik demeselerdi daha hoş olurdu

Kolay gelsin'le çalışan amazon ne olduda agt gibi dandik bir firmayla iş yapmaya başladı bende anlamış değilim. Ben bir ürünün kargosunu kolay gelsin getirmiyorsa almıyorum artık.
Hocam zaten en uygun fiyat diye amazondan aldım ilk kez amazondan bir şey aldım ve onunda içine ettiler birdaha da almam bende

AGT ile getirilen bir ürün olursa daha da almam. Hdmi to Vga dönüştürücü aldım ertesi gün teslimat demelerine rağmen tam 4 gün sonra teslim ettiler. Agt müşteri hizmetlerini arayıp soruyorum personel hakkında genel merkeze dilekçe göndereceğiz mağduriyetiniz için üzgünüz cümlesini tam 5-6 defa kullandılar.

Madem ertesi gün teslimatı beceremiyorsunuz o zaman kendinizi kolay gelsin ile yarıştırmayın millette mağdur olmasın açıkcası.

Buna ek olarak diyorum ki kuryeniz bir alt mahallemde dağıtım yapıyor bari iletişim numarasını verin kendim gidip elden alayım dedim neyse müşteri hizmetleri numarasını verdi adamı arıyorum yok meşgule atıyor. Yazmadığım yer kalmadı ama sonuç 0. Agt kuryeden dolayı dilim yandı o bana yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,309
Üyeler
173,801
Son üye
İhale Bilgisayarları Satı
Geri