Neler Yeni

Amazon tr hesabımdan 200 tl çekti

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
Arkadaşlar merhabalar , bugün oyun oynarken birden amazon tarafından email geldi. Normalde sadece prime ücretini çekmesi gereken karttan önce 2000tl çekilmek istenmiş 3dsecure kodu gelince 200 tl çekilmiş. Ben hemen amazonu aradım 72 saat içinde dönülecek size dendi. Çift doğrulamayı açtım şifremi değiştirdim her alışveriş sitesindeki kartımı kaldırdım. Bundan önce bilgisayarıma gta 5 hile indirmiştim orda instagram hesabım gitmişti sadece c diskini formatlayıp hesapları geri almıştım. 1 ay geçti ve bu olay yaşandı kaspersky ile her formattan sonra her şeyi 3-4 kez tarıyorum şimdi de taradım bir şey de çıkmıyor. Diğer diskimde format atmak istemiyorum çünkü yedekleyemeceğim çok büyük boyutta önemli veriler var. Sizce ne yapmalıyım

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Anlattıklarınıza göre virüs girmiş bilgisayara format atmaktan başka bir çareniz yok tabii virüsle alakalı bir olaysa.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,437
İsim
Kadir
hile de büyük ihtimalle keylogger vardır da nasıl kartından para çektiler onu cidden merak ettim

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlattıklarınıza göre virüs girmiş bilgisayara format atmaktan başka bir çareniz yok tabii virüsle alakalı bir olaysa.
büyük ihtimal 2. diskimde virüs ama ben 2.diski formatlayamam ne yapmam gerek

Eclipse

80+ Bronze
Bu tarz işlemlerde sanal kart kullanın derim.

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz işlemlerde sanal kart kullanın derim.
evet haklısınız en iyi sanal kart kullanmak ama iş işten geçti kartta annemin banka kartı çözüm bulmak şart

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
büyük ihtimal 2. diskimde virüs ama ben 2.diski formatlayamam ne yapmam gerek
Taramada herhangi bir şey çıkmıyorsa şuan formattan başka bir şey gelmiyor aklıma bilen arkadaş vardır umarım aksi takdirde formatlamak zorunda kalabilirsin.

Para çekme konusunda ise banka ile konuşabilirsin belki arayıp benden izinsiz işlem yapıldı falan dersen öyle hallolur.Steamde başıma gelmişti ödeme yapmıştım bankayı arayıp benden izinsiz yapıldı falan demiştim, oyunu geri çekmişti hesabımdan

Ek000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir Kuzkaya
Arkadaşlar merhabalar , bugün oyun oynarken birden amazon tarafından email geldi. Normalde sadece prime ücretini çekmesi gereken karttan önce 2000tl çekilmek istenmiş 3dsecure kodu gelince 200 TL çekilmiş. Ben hemen amazonu aradım 72 saat içinde dönülecek size dendi. Çift doğrulamayı açtım şifremi değiştirdim her alışveriş sitesindeki kartımı kaldırdım. Bundan önce bilgisayarıma gta 5 hile indirmiştim orda instagram hesabım gitmişti sadece c diskini formatlayıp hesapları geri almıştım. 1 ay geçti ve bu olay yaşandı kaspersky ile her formattan sonra her şeyi 3-4 kez tarıyorum şimdi de taradım bir şey de çıkmıyor. Diğer diskimde format atmak istemiyorum çünkü yedekleyemeceğim çok büyük boyutta önemli veriler var. Sizce ne yapmalıyım
Hilenizle alakalı olması olası, fakat hileden bağımsızda olabilir. Amazonda doğrulama kodu vamrıydı ya?

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
Hilenizle alakalı olması olası, fakat hileden bağımsızda olabilir. Amazonda doğrulama kodu vamrıydı ya?
hesabıma girişte yoktu kartta ise 3dsecure vardı nasıl ona yakalanmadan 200tl çekmişler anlamadım. Elim ayağım titriyor ya

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kartı iptal ettirin direkti bilgileri çoktan satılmıştır