Neler Yeni

AMAZON.TR-RAZER BARRACUDA X GARANTİ SORUNU

zınlay_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Salih Eymen Yilmaz
Eylül 2024 yılında Razer BarracudA X kulaklıgı aldım ve aralık ayında dongle çalışmamaya başladı. amazon.tr satıcısından. 2 yıl garantisi var ve belgenin üzerinde şirket olarak amazon.tr yazıyor. İlk once razer ile danıştım bana providyo ile gorusmemi soylediler. Onlara yazdım seri numarasını istediler ve dediler ki biz amazonun ürünlerine bakmıyoruz ki haklılar cunku garanti amazon.tr imzalı. Amazona yazdım. Müşteri temsilcisinin dedigine bak. Neymiş şuan garanti hizmeti veremiyorlarmış ürün stoklarda yokmuş yenisini gonderemiyorlarmış. Ama seve seve iade alabilirlermiş. Yasal haklarım neler nasıl şikareyci olurum ? Şuan magdurum

1738682928950.png
1738682935036.png

1738682964299.png

Son düzenleme:

umtb

80+ Bronze
Providyo almak zorunda oney la öyle

zınlay_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Salih Eymen Yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Providyo almak zorunda oney la öyle
degil zaten amazonda bunu kabul etti garantisini kendisi almış, garanti belgesini üstünde bilkom yazmıyor direkt amazon.tr yazıyor bilkom yazsa providyo alır. Ki zaten amazon da bunun farkında :d

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+ Bronze
Tüketici hakem heyeti kararını bul hocam muadili veya üst modeli ile değiştirmek zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

dava açacağını söyle bunları kucağında hoplatırsın THY gidersen

zınlay_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Salih Eymen Yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüketici hakem heyeti kararını bul hocam muadili veya üst modeli ile değiştirmek zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

dava açacağını söyle bunları kucağında hoplatırsın THY gidersen
oyle yapmaya calısacagım. Yasal olarak direkt haklı benim degil mi . Garanti hizmeti saglaymıyoruz ne demek ya

Top Bottom