Neler Yeni

Amazonun Bu Yaptığı Doğru mu ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
Arkadaşlar Merhaba,

Bugün amazondan 115 TL kuponum ile Logitech F310 Gamepad siparişi verdim ancak siparişi verdikten hemen sonra ürünün normal satış fiyatının benim kupon ile aldıgım fiyata düşürüldüğünü gördüm hemen ardından m.h ile iletişime geçtim. Bir şey yapamayacaklarını sipariş iptal edilirse kuponların da yanacagını söylediler. Sizce bu durumda ne yapmalıyım başlık biraz abartı olmus olabilir ama gercekten cok sinir bozucu bir durum
amazon1.PNG
amazon2.PNG

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
insann
Ben bazen istediğimde kupon veriyorlardı. Tabii boştan yere istemiyordum, bazen telefona kredi kartından doğrulama smsi geliyordu. Hata olup da doğrulayamazsam sipariş iptal oluyordu ve kupon yanıyordu. Sen yine de tekrar şansını dene yani.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Shoto Todoroki
Arkadaşlar Merhaba,

Bugün amazondan 115 TL kuponum ile Logitech F310 Gamepad siparişi verdim ancak siparişi verdikten hemen sonra ürünün normal satış fiyatının benim kupon ile aldıgım fiyata düşürüldüğünü gördüm hemen ardından m.h ile iletişime geçtim. Bir şey yapamayacaklarını sipariş iptal edilirse kuponların da yanacagını söylediler. Sizce bu durumda ne yapmalıyım başlık biraz abartı olmus olabilir ama gercekten cok sinir bozucu bir durumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şans yapcak bir şey yok ama kuponun yanması saçmalıkmış.

Top Bottom