Amazon Türkiye'de satılan Playstation 5 Dijital Sürüm

alyosha

80+
Reaksiyon skoru
15
Amazon Türkiye'nin kendisinin sattığı Playstation 5'in sürümü nedir acaba yeni sipariş eden var mı?
  • Ürün Model Numarası ‏ : ‎ IFC-1116A
yazıyor.
Açıklamasında Sony PS5 with Blu-Ray 825GB New Model C-Chassis EU ki C-Chassis 12.sürüm demek bildiğim kadarıyla yorumda da Dijital Sürüm aldığında CFİ kodu son versiyon diyen var.

Sürüm günceldir ama ürün sayfasında bunu belirtmemişlerdir. Zaten PlayStation 5 kıtlığı olduğu dönemleri hesaba katarsak stokta eski sürüm olması ihtimal değil. Ben martın ortasında sipariş verdiğimde 1216 B sürümü gelmişti.

Anladım teşekkür ederim. Sabah siparişi verdim bekliyor olacağım. Amazon satıcısından almıştınız siz de değil mi?

Anladım teşekkür ederim. Sabah siparişi verdim bekliyor olacağım. Amazon satıcısından almıştınız siz de değil mi?
Ben Hepsiburada'dan aldım. Sürüm bilgisi yoktu bile.

Hocam hortlatıyorum kusura bakmayın aynısını bende almayı düşünüyorum hangi sürüm geldi memnun musunuz ve depolaması ne kadar? baktığınızda ne kadar gb kullanılabilir olduğu yazıyor?

Hocam hortlatıyorum kusura bakmayın aynısını bende almayı düşünüyorum hangi sürüm geldi memnun musunuz ve depolaması ne kadar? baktığınızda ne kadar gb kullanılabilir olduğu yazıyor?
Toplamda 860 GB. Bunun 200 GB'lık bir kısmını sistem kullanıyor. Sana kalıyor 660 GB'lık bir alan. PlayStation 5'in kapasitesi M.2 SSD ile arttırılabilir fakat her M.2 SSD olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,218
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri