Neler Yeni

Amazon Türkiye'de satılan Playstation 5 Dijital Sürüm

alyosha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdal Emlik
Amazon Türkiye'nin kendisinin sattığı Playstation 5'in sürümü nedir acaba yeni sipariş eden var mı?
  • Ürün Model Numarası ‏ : ‎ IFC-1116A
yazıyor.
Açıklamasında Sony PS5 with Blu-Ray 825GB New Model C-Chassis EU ki C-Chassis 12.sürüm demek bildiğim kadarıyla yorumda da Dijital Sürüm aldığında CFİ kodu son versiyon diyen var.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sürüm günceldir ama ürün sayfasında bunu belirtmemişlerdir. Zaten PlayStation 5 kıtlığı olduğu dönemleri hesaba katarsak stokta eski sürüm olması ihtimal değil. Ben martın ortasında sipariş verdiğimde 1216 B sürümü gelmişti.

alyosha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdal Emlik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim. Sabah siparişi verdim bekliyor olacağım. Amazon satıcısından almıştınız siz de değil mi?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Hocam hortlatıyorum kusura bakmayın aynısını bende almayı düşünüyorum hangi sürüm geldi memnun musunuz ve depolaması ne kadar? baktığınızda ne kadar gb kullanılabilir olduğu yazıyor?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam hortlatıyorum kusura bakmayın aynısını bende almayı düşünüyorum hangi sürüm geldi memnun musunuz ve depolaması ne kadar? baktığınızda ne kadar gb kullanılabilir olduğu yazıyor?
Toplamda 860 GB. Bunun 200 GB'lık bir kısmını sistem kullanıyor. Sana kalıyor 660 GB'lık bir alan. PlayStation 5'in kapasitesi M.2 SSD ile arttırılabilir fakat her M.2 SSD olmuyor.

Top Bottom