Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu 18.500 TL!

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Üst seviye pcm var ps5imde var ps5 alınmaz diyenleri kafana takma bı şey bildikleri çok çok daha rahat çok daha güzel cihaz al tak oyna boş boş şeylerle uğraşmana gerek yok psplus alırsın 1 yıllık yeterde artar bile . Hatta almayı düşünüyosan şimdi 1 aylık psplus alıp aylık oyunları kutuphanene ekle ww2k24 deadspace bedava şuan
psplus dediğin şeyde eafc25 falan varmı hocam kusura bakma hiç bilmediğim konular

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Bikac ay önce fc 24ü bedava vermişlerdi aylık oyunlarda arada veriyolar psplus dediğim şey ise gamepes sistemi aylık para veriyosun biton oyun var içinde
İthalatçı diyor hocam yurtdışı garantilimi oluyor yani herhangi bir problem olsa garantiye gönderemiyormuyuz

XattacKeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ufuk İPAR
XBOX ile ps5 arasında kalmıştım ne kadar indirim olsada ps5 te mağaza pahalılığından dolayı xboxı tercih edeceğim gibi duruyor

mortemeyn

80+ Bronze
Üst seviye pcm var ps5imde var ps5 alınmaz diyenleri kafana takma bı şey bildikleri çok çok daha rahat çok daha güzel cihaz al tak oyna boş boş şeylerle uğraşmana gerek yok psplus alırsın 1 yıllık yeterde artar bile . Hatta almayı düşünüyosan şimdi 1 aylık psplus alıp aylık oyunları kutuphanene ekle ww2k24 deadspace bedava şuan
Bencede bizde de var. Koltukta yayılıp oynamanın keyfi farklı. Eşimle beraber de oynuyoruz. Bilgisayar koltuğuna dikilip oynamak yoruyor. Bende de son seviye sistemim var. Bana görede alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İthalatçı diyor hocam yurtdışı garantilimi oluyor yani herhangi bir problem olsa garantiye gönderemiyormuyuz
Garanti oluyorda yerel firma yapıyor tamiri. Garantiyi bu kadar takma. Kardeşime Dubai den aldım kendimde ithalatçı garantili aldım. İkiside daha en ufak arıza vermedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
Sorun olmaz bozulan bi alet değil zaten alabilirsin

XBOX ile ps5 arasında kalmıştım ne kadar indirim olsada ps5 te mağaza pahalılığından dolayı xboxı tercih edeceğim gibi duruyor
Xbox almanın bı mantığı yok xbox oyunları pse bile geliyor artik gamepedi ds4ün gerisinde genede sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
Muhtemelen alsamda çok kullanmam 1 sene sonra satarım öyleyse. Merak ettiğim şey iphone gibi fiyatları artıyor mu? Yani mesela zamanında iphone 13'ü 14 bin TL'ye almıştım. Şuan ikinci elde satsam 20-25 bin eder zarar sıfır. Acaba PS5 alsam kullanmasam bile üzerine koyar mı? Yoksa 1 sene sonra 18 binin altına mı gider ikinci elde? Değer kaybı olmuyorsa alınır.
Şubat gibi 15 bine ikinci elden aldım temiz, az kullanılmış şuan satsam 15 e bile alan zor çıkar. PS5 üstüne koymaz dostum o düşünceyle alma sakın.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Y K
Şubat gibi 15 bine ikinci elden aldım temiz, az kullanılmış şuan satsam 15 e bile alan zor çıkar. PS5 üstüne koymaz dostum o düşünceyle alma sakın.

kullanacaksan 14-15 e denk getirirsen almak lazım, katılıyorum. Al sata gitmez

Bende playstation 1 var ilk çıkanı halen çalışıyor, sony ürünleri kolay kolay arıza yapmaz, garantisiz de olsa fiyatına bak al kullan, eşya sigortası yaptır evine bin liraya tüm teminatlarını kapsar hem de. Garantiye 8-10 bin lira fark vermek mantıklı değil bu şartlarda. Çünkü %99 kullanmayacaksın garantiyi.

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Siparişi verdim hocam hayırlısı olsun ilk defa alıp kullanıcam ps

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru