tuttumseni
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
bunu almak sanki biraz daha mantıklı gibi en azından geri kalan kısım için ssd alınsa bile iyi fiyata gelmiş olacak ve üzerine bilkm grantili
1 tb veya 2 tb ps5 uymlu ssd fiyatalrına bakmanı tavsiye ederimbunu almak sanki biraz daha mantıklı gibi en azından geri kalan kısım için ssd alınsa bile iyi fiyata gelmiş olacak ve üzerine bilkm grantili
avantajlı degil kekleme cihazFiyat mantıklı mı arkadaşlar alınır mı?
Fiyat mantıklı mı arkadaşlar alınır mı?
Hocam herkes 10 oyun yüklemiyor ki bende mesela bitir sil huyu varavantajlı degil kekleme cihaz
cihazı aldıgında yeni zamlı ssd tarifeleri ile ps5 uyumlu ssd alman lazım minimum 6-8 bandında
25+8 : 33 e geliyor zaten ps5 pro alıyorsun pro daha avantajlı 2 tb ssd ile geliyor
ben olsam ıkıncı el veya ıthalatcı cokerım sırf bılkom dıye 25 vermek sacmalıkAldım da tribe soktunuz açıkcasıfiyat iyi midir kötü müdür anlayamadım
hocam 660 a 2 oyun kuracan ne anlamı var ps5 olmasının ps5 dedgin psn extra aboneligini alırsın eger internetin 100 megabit ise turbo paket alır depolamayı doldurur bitir sil yapar online oynayacagın oyunu oynarsın adı üstünde oyun konsolu amacı bu depolama 660 kalması 2025 için rezalet 1 tb olsa hiçbir problem yok çünkü 825 gb çogu kişinin ihtiyacını görür ama 660 olmazHocam herkes 10 oyun yüklemiyor ki bende mesela bitir sil huyu var
100 GB'tan az boyutta bir sürü oyun var onları indirebilir.hocam 660 a 2 oyun kuracan ne anlamı var ps5 olmasının ps5 dedgin psn extra aboneligini alırsın eger internetin 100 megabit ise turbo paket alır depolamayı doldurur bitir sil yapar online oynayacagın oyunu oynarsın adı üstünde oyun konsolu amacı bu depolama 660 kalması 2025 için rezalet 1 tb olsa hiçbir problem yok çünkü 825 gb çogu kişinin ihtiyacını görür ama 660 olmaz
en fazla 550 gb a 3-4 oyun sıgdırır sonuçta sistem oyunları güncellemen için 100 gb alan harici ayırman lazım her türlü kötü 825 gb ps5 kullananlar çok çekti bu 825 gb dan bilen bilir100 GB'tan az boyutta bir sürü oyun var onları indirebilir.