🔥İndirim Playstation 5 Digital + 2 Kol 25999

26 bin liraya bunu alacağınıza bilgisayar toplarım en azından herşeyi yapabilirim berbat fiyat komik ülkede yaşıyoruz

Her konsol içeriğinde böyle bir yorum gördüm ama konsol fiyatına toplanan bilgisayarları tavsiye edeni görmedim.

Tamam sen al 2-3 bin lira verirsin oyunlara mükemmel bir şekilde oynarsın dostum ne mutlu sana

Aldım oynuyorum zaten. Şu ana kadar hiçbir oyuna 3000 bin TL de vermedim. Oyunları indirimlerde alırım. Ryzen 7 5700x ve 6800'lü sistemim var. Orada da indirim kovalarım. Şu PS içeriği açılınca bilgisayar tavsiyesi veren tiplerden gına geldiğini ve tavsiye ettikleri sözde uygun sistemlerin tercih edilmediğini vurgulamak istedim sadece.

sene oldu 2025 hala konsol ile pc toplamayı kıyaslıyanlar var

Yoo kıyaslayabilir. 26 bin TL'ye monitör dahil PS5'e alternatif oyun canavarı bir sistem toplar, kaç kişi tercih ediyor bakarız.

TR'de yaşayıp PC yerine konsol tercih etmek lumpenlikten başka bir şey değil. Elin Avrupalısı bunu matah bir şey olduğu için almıyor, ucuz olduğu için alıyor. En baba oyun da 60-70 dolar (Avrupalı birey için sakız parası) olunca PC alıp uğraşmak istemiyor. PC alın gençler, bir oyunun yarın 10 bin olmayacağının garantisi yok.

TR'de yaşayıp PC yerine konsol tercih etmek lumpenlikten başka bir şey değil. Elin Avrupalısı bunu matah bir şey olduğu için almıyor, ucuz olduğu için alıyor. En baba oyun da 60-70 dolar (Avrupalı birey için sakız parası) olunca PC alıp uğraşmak istemiyor. PC alın gençler, bir oyunun yarın 10 bin olmayacağının garantisi yok.
İsteyen bilgisayar alır isteyen konsol alır bu kişinin tercihi. Neden herhangi bir konsol gönderisi paylaşıldığı zaman "Konsol alınmaz" diyorsunuz anlamıyorum ki?

Geri