overkill
80+
- Reaksiyon skoru
- 253
Katılıyorum. Pahalı ürün satmanın bir yöntemi olmuş durumda.Yav ne garantiymiş arada ki farka değmez
Katılıyorum. Pahalı ürün satmanın bir yöntemi olmuş durumda.Yav ne garantiymiş arada ki farka değmez
Ps5 bozulan bir şey değil ki kolda drift sorunu var bi oda 2 sene içinde kolay kolay olmuyor benim 3 senelik dualsense var daha bir sıkıntı yokpahalı diyorsunuz lakin 21 22 k satan satıcılar kendilerini garanti olarak sunuyorlar burda bilkom garantisi sunuluyor he alınır mı? ithalatçı alınır bende aldım
bozulma riski var tabi zor oda bende ithalatçı aldım ama bir şey olursa adamın insafına kalıyorPs5 bozulan bir şey değil ki kolda drift sorunu var bi oda 2 sene içinde kolay kolay olmuyor benim 3 senelik dualsense var daha bir sıkıntı yok
yani herhangi bir satıcıdan almaya kıyasla farkı şu dava ettiğinizde en azından batmayacağı yüksek ihtimal oluyor. geç de olsa paranı alırsın böylecehepsiburada gibi firmalarda satılan bilkom garantili ps5 ürünlerinin yorumlarını okudum ama baya bi şikayet vardı, bence itopya gibi güvenilir satıcılardan alınarak akılda şüphe kalmaması daha iyi
İlk mağduriyetinde anlarsın beni. itopya ile sorun yaşayan bi dünya insan var. şikayet var en kısaca. 4510 tane şikayet varben hiçbi şekilde mağduriyet yaşamadığım için güveniyorum mesela