İtopya Playstation 5

Pahalı ve faizsiz taksit imkanı yok

amazonda ps5 22k faizsiz 6 taksit
idefix de ve trendyolda 2tb ps5 pro 35k ve faizsiz 6 taksit

pahalı diyorsunuz lakin 21 22 k satan satıcılar kendilerini garanti olarak sunuyorlar burda bilkom garantisi sunuluyor he alınır mı? ithalatçı alınır bende aldım

pahalı diyorsunuz lakin 21 22 k satan satıcılar kendilerini garanti olarak sunuyorlar burda bilkom garantisi sunuluyor he alınır mı? ithalatçı alınır bende aldım
Ps5 bozulan bir şey değil ki kolda drift sorunu var bi oda 2 sene içinde kolay kolay olmuyor benim 3 senelik dualsense var daha bir sıkıntı yok

Ps5 bozulan bir şey değil ki kolda drift sorunu var bi oda 2 sene içinde kolay kolay olmuyor benim 3 senelik dualsense var daha bir sıkıntı yok
bozulma riski var tabi zor oda bende ithalatçı aldım ama bir şey olursa adamın insafına kalıyor

hepsiburada gibi firmalarda satılan bilkom garantili ps5 ürünlerinin yorumlarını okudum ama baya bi şikayet vardı, bence itopya gibi güvenilir satıcılardan alınarak akılda şüphe kalmaması daha iyi
yani herhangi bir satıcıdan almaya kıyasla farkı şu dava ettiğinizde en azından batmayacağı yüksek ihtimal oluyor. geç de olsa paranı alırsın böylece

Bir çılgınlık yapıp yd alıp üstüne de 4tb m2ssd takarsın mis gibi olur belki 2. Kola bile para kalır

devir pc devri millet pc oyunculuguna kaydı artık, konsola bu paralar verilmez.16 k falan hakkıdır.
2k verip aldıgın ekran kartı bile aynı oyunları acıyor konsola gerek yok itopyadan alısveriş yapmam zaten.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,142
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri