Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon yurtdışı, airfry eksik parça

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğu
Merhabalar, Amazon yurtidisindan 12 lt airfry aldım. Bugün elime ulaştı fakat içindeki aparatlar eksik, bu eksik aparatlar yüzünden patates çevirme işlemi şiş çevirme ve tavuk çevirme işlemi yapamıyorum. İletişim kueabilecegim bir adres de yok direkt iade seçeneği var ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bu konuda?

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Merhabalar, Amazon yurtidisindan 12 lt airfry aldım. Bugün elime ulaştı fakat içindeki aparatlar eksik, bu eksik aparatlar yüzünden patates çevirme işlemi şiş çevirme ve tavuk çevirme işlemi yapamıyorum. İletişim kueabilecegim bir adres de yok direkt iade seçeneği var ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bu konuda?
Uygulama üzerinden canlı desteğe bağlan memnuniyetle yardımcı olurlar hocam

Critaes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler az önce iletişime geçtim, tek seçeneğin iade olduğunu söylüyorlar biraz sıkıntı oldu zaten stoktan zor bulup aldığım bir üründü.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Teşekkürler az önce iletişime geçtim, tek seçeneğin iade olduğunu söylüyorlar biraz sıkıntı oldu zaten stoktan zor bulup aldığım bir üründü.
Parçalar olmadan kullanmak zor mu hocam? Bana kalırsa iade etme eğer aynı airfry hakkında konuşuyorsak

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçalar olmadan kullanmak zor mu hocam? Bana kalırsa iade etme eğer aynı airfry hakkında konuşuyorsak
İade etmeyi düşünmüyorum, amazondan parçasını bulup satın aldım 1-2 hafta içerisinde gelir o sırada tepsi ile kullanırım.

Top Bottom