Neler Yeni

amazon yurtdışı alışveriş için yardım.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Bu klavyeyi alacağım. 530+222 TL'yi komple ödediğim zaman ekstra ücret yada kargo ücreti çıkarmadan direkt elime gelir mi ya da gümrükten geçmezse ne olur? Para iadesi yaparlarmı. Daha önce yurt dışından alışveriş yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu klavyeyi alacağım. 530+222 TL'yi komple ödediğim zaman ekstra ücret yada kargo ücreti çıkarmadan direkt elime gelir mi ya da gümrükten geçmezse ne olur? Para iadesi yaparlarmı. Daha önce yurt dışından alışveriş yapmadım.
bu tarz klavye önerisi olan varsa sevinirim

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Bir sıkıntı olmaz gümrükden geçer.
"İthalat Ücreti Depozitosu" mantığı zaten Gümrük vergileri dahil demek üzeri olursada Amozon karşılar

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Ben ram almıştım. Geçmedi nedense gümrükten. Geçmediği zaman sana ödediğin tüm parayı iade ediyorlar.

LL_LL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz Ak
Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum da gümrük ücreti diğer ürünlere göre bir tık fazla ama yinede alacağım sanırım. Klavyeyi araştırabildin mi?

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

bu tarz klavye önerisi olan varsa sevinirim
hocam ben olsam 120tl farka değmez aynı ürünün farklı rengini alırım vergi 105 e düşüyor

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum da gümrük ücreti diğer ürünlere göre bir tık fazla ama yinede alacağım sanırım. Klavyeyi araştırabildin mi?
evet switch leri tuş basım garantisi 2k klavyeler ile aynı 2 tanede video bulmuştum çok güzel klavye kablosu sadece 200-250 tl oda hoş duruyo birazdaha araştırıp alıcam galiba

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
klavye kablosu hariç çok güzel duruyor

LL_LL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz Ak
evet switch leri tuş basım garantisi 2k klavyeler ile aynı 2 tanede video bulmuştum çok güzel klavye kablosu sadece 200-250 TL oda hoş duruyo birazdaha araştırıp alıcam galiba
Valla konuyu güncel tutarsan sevinirim. Ben de keyfi renkli bir şeyler almak istiyorum bu bütçelerde ama araştırmak için pek zaman bulamıyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
3.şahıstan alıyorsunuz haberiniz olsun, satıcı Amazon değil. Bu ürün ucuz bi ürün old. için çok sorun olmaz ama pahalı ürünlerde 3.şahıstan almamalısınız. Soruna gelirsek Amazon deposundan gönderildiği için ekstra bir şey ödeyeceğini sanmıyorum tabi son ödeme ekraında ithalat ücreti depozitosu ve kargolama kestiyse.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Son ödeme ekrarında ithalat ücretini yansıtıyolar ama bi +190tl lik seçim var kargo ücreti diyo seçmesemde oluyo seçincede oluyo ama daha hızlı geliyo öyle yazıyo onu vermesem kargo ücreti gelirmi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
hızlı gelsın dıye diğerini seç total fıyat yazar zaten yapamazsan at bakayım ben

+192 lik yeri seçmezsem elime ulaşıncamı öderim kargo ücretini acaba prime var bende.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    367.6 KB · Hit: 28
Top Bottom