Neler Yeni

amazon yurtdışı iade nasıl yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emir alp erdoğan
amazondan 18.09.24 tarihinde dierya tkmb t68se diye bir klavye aldım.1 saat geçmeden iptal etmek istedim fakat ürün birazdan kargoya verilecek denip talebiö rededildi ürün gümrükten bu gün geçti daha elime ulaşmadı internetten az biraz araştırdım cayma hakkı olduğu için iade edebiliyorum ürünü teslim almasam otomatik iade edilirmi yoksa almam şartmı.Ürünü geri yollamak için ptt yada dhl ye vermem gerekiyormuş kargo ücretini ben karşılayacakmışım iade kabul olduktan sonra kargo ücretinide iade ederlermi?
1727204580623.png

amazondan 18.09.24 tarihinde dierya tkmb t68se diye bir klavye aldım.1 saat geçmeden iptal etmek istedim fakat ürün birazdan kargoya verilecek denip talebiö rededildi ürün gümrükten bu gün geçti daha elime ulaşmadı internetten az biraz araştırdım cayma hakkı olduğu için iade edebiliyorum ürünü teslim almasam otomatik iade edilirmi yoksa almam şartmı.Ürünü geri yollamak için ptt yada dhl ye vermem gerekiyormuş kargo ücretini ben karşılayacakmışım iade kabul olduktan sonra kargo ücretinide iade ederlermi?Alıntıyı görüntüle
Almadan iade edebilirsiniz diye biliyorum.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
amazondan 18.09.24 tarihinde dierya tkmb t68se diye bir klavye aldım.1 saat geçmeden iptal etmek istedim fakat ürün birazdan kargoya verilecek denip talebiö rededildi ürün gümrükten bu gün geçti daha elime ulaşmadı internetten az biraz araştırdım cayma hakkı olduğu için iade edebiliyorum ürünü teslim almasam otomatik iade edilirmi yoksa almam şartmı.Ürünü geri yollamak için ptt yada dhl ye vermem gerekiyormuş kargo ücretini ben karşılayacakmışım iade kabul olduktan sonra kargo ücretinide iade ederlermi?Alıntıyı görüntüle
desteğe yazın hocam yönlendirirler sizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom