amazon yurtdışı iade nasıl yapılır

Reaksiyon skoru
8
amazondan 18.09.24 tarihinde dierya tkmb t68se diye bir klavye aldım.1 saat geçmeden iptal etmek istedim fakat ürün birazdan kargoya verilecek denip talebiö rededildi ürün gümrükten bu gün geçti daha elime ulaşmadı internetten az biraz araştırdım cayma hakkı olduğu için iade edebiliyorum ürünü teslim almasam otomatik iade edilirmi yoksa almam şartmı.Ürünü geri yollamak için ptt yada dhl ye vermem gerekiyormuş kargo ücretini ben karşılayacakmışım iade kabul olduktan sonra kargo ücretinide iade ederlermi?
1727204580623.png

amazondan 18.09.24 tarihinde dierya tkmb t68se diye bir klavye aldım.1 saat geçmeden iptal etmek istedim fakat ürün birazdan kargoya verilecek denip talebiö rededildi ürün gümrükten bu gün geçti daha elime ulaşmadı internetten az biraz araştırdım cayma hakkı olduğu için iade edebiliyorum ürünü teslim almasam otomatik iade edilirmi yoksa almam şartmı.Ürünü geri yollamak için ptt yada dhl ye vermem gerekiyormuş kargo ücretini ben karşılayacakmışım iade kabul olduktan sonra kargo ücretinide iade ederlermi?Alıntıyı görüntüle
Almadan iade edebilirsiniz diye biliyorum.

amazondan 18.09.24 tarihinde dierya tkmb t68se diye bir klavye aldım.1 saat geçmeden iptal etmek istedim fakat ürün birazdan kargoya verilecek denip talebiö rededildi ürün gümrükten bu gün geçti daha elime ulaşmadı internetten az biraz araştırdım cayma hakkı olduğu için iade edebiliyorum ürünü teslim almasam otomatik iade edilirmi yoksa almam şartmı.Ürünü geri yollamak için ptt yada dhl ye vermem gerekiyormuş kargo ücretini ben karşılayacakmışım iade kabul olduktan sonra kargo ücretinide iade ederlermi?Alıntıyı görüntüle
desteğe yazın hocam yönlendirirler sizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,962
Üyeler
175,139
Son üye
can3553
Geri