Neler Yeni

Amazon Yurtdışından aldığım kartı iade edersem param kesilir mi?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar selam. Amazon tr den 14500 TL ye 3070ti almıştım. Kart gümrükte takıldığı için iade etmek istedim fakat ürün tutar 12214 TL olarak gözüküyor. Ben şimdi bu kartı iade etmek istesem kalan 2300 TL yanmış mı olacak?

Efem1905

80+ Bronze
Arkadaşlar selam. Amazon tr den 14500 TL ye 3070ti almıştım. Kart gümrükte takıldığı için iade etmek istedim fakat ürün tutar 12214 TL olarak gözüküyor. Ben şimdi bu kartı iade etmek istesem kalan 2300 TL yanmış mı olacak?
hayır hepsini iade eder.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kadir_1987

80+ Silver
Al sana resmi bilgi ;)

Efem1905

80+ Bronze

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Amazon sorun cıkartmaz bu tarz durumlarda benim tek anlamadığım vergisinide ödemiş olduğunuz ürün gümrükte ne sebeple takıldı ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O satıcının fiyatı diğeri vergi. İlk 30 gün hepsi iade edilir.
Al sana resmi bilgi ;)

Anladım dostlar teşekkürler. Sipariş daha elime ulaşmadı iptal etmeye çalışıyorum fakat bana siparişi nasıl ilerlemem gerekiyor burda?

Kadir_1987

80+ Silver
Anladım dostlar teşekkürler. Sipariş daha elime ulaşmadı iptal etmeye çalışıyorum fakat bana siparişi nasıl ilerlemem gerekiyor burda?
Bize bu söylediklerini yarın mesai saatlerin de müşteri hizmetleri yetkilisine söylediğin de zaten leb demeden çorum der ve yardım ederler merak etme ;)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Amazon sorun cıkartmaz bu tarz durumlarda benim tek anlamadığım vergisinide ödemiş olduğunuz ürün gümrükte ne sebeple takıldı ?
Bilmiyorum kargo şirketine teslim edildikten sonra teslimat adresinde oluşan bir sorun düzeltildi dedi o günden beri (yaklaşık 1.5 hafta) kargom gümrükte teslim edilmeyi bekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bize bu söylediklerini yarın mesai saatlerın de müşteri hizmetleri yetkilisine söylediğin de zaten leb demeden çorum der ve yardım ederler merak etme ;)
Tamamdır yarın halledeyim o zaman.

Kadir_1987

80+ Silver
Amazon hakkın da aklın da bir soru işareti kalmaması adına başımdan geçen bir olayı anlatayım hadi yine iyisin :)
Amazon'dan bundan yaklaşık 5-6 ay önce bir kulaklık aldım ve sipariş elime ulaştıktan sonra iade etmem gerekti ( sebepsiz. )
Kargo firmasının da kapanmasına 20 dakika falan vardı.
Kargo firmasına gittim ve dedim ki bu kod ile ürünümü teslim edicem siz gerisini zaten biliyorsunuz.
Fakat kod'u aldıktan 2 saat sonra kod aktif oluyormuş ve ben bunu bilmeden apar topar gittim.
Kargocu bana kod'un süresinin olduğunu ve henüz aktif hale gelmediğinden bahsetti ve ben de çıldırdım.
Hemen dışarıya çıktım ve amazon'u aradım durumdan bahsettim.
Yetkili bayan ne dedi biliyor musun ! Buraya dikkat.
Verin telefonu ben bir konuşayım dedi.
Sorun çözüldü mü ? Hayır çözülmedi :)
Fakat oradaki ilgi ve alaka yeter de artar bile ;)
He bu arada çözülmeme sebebi de kod'un aktif olmasına daha 1 küsür saat varmış ve kargo firmasının kapanmasına da 20 dakika.
Haliyle ertesi güne kaldı.
Son olarak yetkili bayan dediki ; beyefendi müşterimiz oraya kadar gelmiş ve mağdur olmaması için kargosunu alın kenar da dursun ve kod aktif olduğun da siz gerekli işlemleri yaparsınız dedi fakat klasik kargo firması "ipliği".
Demek o ki Amazon'dan ürün aldığınız da içiniz ferah olsun :)

Saygılar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan
Müşteri hizmetleri ile konuştum. Kargo şirketini arayın ve ürünü almayacağınızı isteyin.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Top Bottom