Neler Yeni

AMAZONDA 2K MÖNİTÖR İNDİRİME GİRMİŞ

Bilal539

80+ Silver
Ben almadım pişman oldum gibi ya 4k bekliyorum ama adam akıllı düşen yok
Knk bak resimde sağdakide 2k monitör ama daha iyi çünkü 27inç 32inç bence fazla 2k için 4k lar bile 28inç ppi ı az oluyor çünkü inç arttıkça ama fiyat harbi beleşti ya ihtiyaçta vardı o yüzden duacınım 😀😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağdaki model nedir dostum? Renk ayarları stok mu ikisindede? Sağdaki bir tık daha iyi duruyor gibi.
Hocam sağdaki daha iyi çünkü parlaklık panel kalitesi hepsi iyi hp x27q model onuda 5k ya almıştım teknosadan.

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Ben almadım pişman oldum gibi ya 4k bekliyorum ama adam akıllı düşen yok
42 üzeri ince uzun olmayan tepkime süresi az düşük 4k düşerse bende alacağım. Benim 4k 8ms tepkime süreli bildiğin ofis ekranı.

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk bak resimde sağdakide 2k monitör ama daha iyi çünkü 27inç 32inç bence fazla 2k için 4k lar bile 28inç ppi ı az oluyor çünkü inç arttıkça ama fiyat harbi beleşti ya ihtiyaçta vardı o yüzden duacınım 😀😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sağdaki daha iyi çünkü parlaklık panel kalitesi hepsi iyi hp x27q model onuda 5k ya almıştım teknosadan.
İlginç teknik veri olarak çok büyük farklar yok aslında ama HP bariz daha iyi görünüyor. MSIyı yedek almayı düşünüyordum da tasarım için kullanacaktım şimdi fikrim değişti bak teknik verilere bakmak yetmiyormuş demek ki bunu görmem iyi oldu😄

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Ben ekranı 4 e bölüp kullanıyorum :) Yan yana 2 monitörden çok daha rahat iş yapabiliyorum bu şekilde.

Bilal539

80+ Silver
İlginç teknik veri olarak çok büyük farklar yok aslında ama HP bariz daha iyi görünüyor. MSIyı yedek almayı düşünüyordum da tasarım için kullanacaktım şimdi fikrim değişti bak teknik verilere bakmak yetmiyormuş demek ki bunu görmem iyi oldu😄
Bunun sebebi 1 parlaklık daha düşük 2 32inç ppi değeri daha düşük birde panel farklı hp ninki lg panel. He bu msi kötü demek değil 6k ya aldım tasarım işi ile uğraşmıyorum benim için ideal. Hp monitörün o rwsimdeki parlaklığı 400 bu arada ondan güzel gözüküyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunun sebebi 1 parlaklık daha düşük 2 32inç ppi değeri daha düşük birde panel farklı hp ninki lg panel. He bu msi kötü demek değil 6k ya aldım tasarım işi ile uğraşmıyorum benim için ideal. Hp monitörün o rwsimdeki parlaklığı 400 bu arada ondan güzel gözüküyor.
6kya bedava tabii orası öyle güle güle kullan dostum.

Top Bottom